Cine este Alexandru Ciucu si ce nu știai despre el. De câte ori a fost căsătorit și ce a studiat

Alexandru Ciucu, 46 de ani, trece printr-un divorț mediatizat de solista Alina Sorescu, după un mariaj de 12 ani. Click! îți prezintă câteva informații surprinzătoare, pe care probabil nu le știai despre misteriosul designer al Casei Regale. 

Cine este Alexandru Ciucu si ce nu știai despre el. De câte ori a fost căsătorit și ce a studiat
Cine este Alexandru Ciucu si ce nu știai despre el. De câte ori a fost căsătorit și ce a studiat

Cine este Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu provine de fapt dintr-o familie cu o istorie bogată în domeniul croitoriei masculine. Ciucu a moștenit de fapt talentul și pasiunea pentru design vestimentar de la bunica sa, care, în 1939, a înființat un mic atelier de croitorie, specializat în costume pentru bărbați. 

Citește și Motivul de neînţeles pentru multe femei al despărţirii dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu!

Tatăl lui Alexandru Ciucu a continuat business-ul familiei, iar mai tîrziu, în 1997, l-a cooptat și pe fiul său, care manifesta un entuziasm deosebit pentru domeniu. Tatăl lui Alexandru Ciucu a deschis mai multe ateliere de costume clasice bărbătești, în perioada 2000 - 2005, sub denumirea  TATA&fiul și SAMRIC. 

În 2006, Alexandru Ciucu a dat lovitura în domeniul atelierelor de costume bărbătești, când a înființat Atelierul de Înaltă Croitorie din România. Acest fapt a atras în 2009 o colaborare de excepție a lui Ciucu cu Casa Regală a României, astfel, în 2010 Atelierul de Înaltă Croitorie din România devine Furnizorul Oficial al Casei Regale pentru următorii trei ani.

Ce studii are designerul

Deși a  ajuns un designer de succes, Alexandru Ciucu nu s-a orientat din prima către studiul designerului vestimentar. Acesta a aboslvit secția de matematică-fizică a Colegiului Național ,,Grigore Moisil", iar apoi a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, la secția Finanțe Asigurări Bănci și Burse de Valori.

Abia în 2001, Ciucu a ales să se dedice total pasiunii sale și a început să frecventeze cursurile de design vestimentar al Institutului Carlo Secoli din Milano, apoi în 2007 a absolvit Institutul Marangoni din Milano la specializarea Marketing de modă.

Prima soție a lui Alexandru Ciucu

Deși Alexandru Ciucu a intrat în atenția presei după divorțul său de Alina Sorescu, designerul Casei Regale a mai fost de fapt căsătorit o dată, în 2004. Ciucu a comentat mai târziu că a fost o decizie pripită și consecința unei pasiuni de moment. Alexandru Ciucu și iubita sa de atunci, Ana Cristina, au trăit o relație pasională și au decis să facă marele pas la doar o lună după ce s-au cunoscut. 

Citește și Se face lumină în cazul divorțului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu!

Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, acum ceva timp pentru publicația Tango.

Căsătoria dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu s-au căsătorit în 2010, însă cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în 2008, chiar la Cerbul de Aur, unde artista era prezentatoare. Cel care le-a făcut cunoștință celor doi a fost nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au devenit părinți în 2014, când a venit pe lume prima fiică a cuplului, Elena Carolina, apoi în 2016 artista a mai dat naștere unei fetițe, pe nume Ana Raisa. 

,,Când mi-a întins mâna, am simțit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înțeles și mi-am dat seama cum stau lucrurile. Și apoi așa au stat, cum am crezut. Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată.

Prin comparație suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată", spunea în urmă cu câțiva ani Alina Sorescu, pentru Antena Stars.

Mariajul lor nu a fost lipsit de dificultăți, mai ales că în ultimii ani se vehicula că cei au probleme în ceea ce privește relația, iar totul a culminat când s-a zvonit că Ciucu a înșelat-o pe Alina Sorescu. 

Anul acesta, după 12 ani de mariaj, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au anunțat că divorțează, iar acum se luptă în sala de judecată pentru custodia fiicelor.

Cum arată casa lui Alexandru Ciucu

Casa lui Alexandru Ciucu este un adevărat palat, ce cuprinde nu mai puțin de 2.000 de metri pătrați și este înconjurat de un gard cu stâlpi din piatră, precum un adevărat conac de bogătași. 

Gardul reședinței lui Alexandru Ciucu
Gardul reședinței lui Alexandru Ciucu

Vila fabuloasă care, timp de 12 ani, a fost căminul conjugal al lui Alexandru Ciucu și al Alinei Sorescu, este o construcție de-a dreptul impresionantă, care îmbină stilul modern cu elemente de arhitectură brâncovenească. De la ferestrele uriașe, până la terase și turnuri, ,,palatul" lui Alexandru Ciucu are toate caracteristicile luxului.

«Palatul» lui Alexandru Ciucu
«Palatul» lui Alexandru Ciucu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net