Se împacă Alina Sorescu cu Alexandru Ciucu? Ce a declarat artista

De curând, în spațiul public au existat speculații potrivit cărora foștii parteneri Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, aflați în plin divorț, ar fi ajuns la un numitor comun și s-ar îndrepta către o împăcare. Invitată în cadrul unei emisiuni, Alina Sorescu a făcut mai multe declarații pe marginea subiectului.

Alina Sorescu a fost recent invitată în platoul unei emisiuni TV, acolo unde a fost întrebată ce relație are în prezent cu tatăl fetițelor sale. Solista a declarat că situația dintre ea și Alexandru Ciucu ar fi „mai veche”, vorbind și despre posibila împăcare despre care se tot vehicula în presă.

Citește și: Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele

Problemele dintre Alina sorescu și Alexandru Ciucu au apărut de multă vreme

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns într-un final la divorț, după o lungă perioadă în care zvonurile separării dintre cei doi țineau primele pagini ale ziarelor. Această informație iată că s-a adeverit, deși partenerii au evitat multă vreme subiectul.

Deși a negat de fiecare dată că ar exista probleme în căsnicia lor, în prezent, Alina Sorescu a recunoscut că lucrurile între ea și designerul vestimentar nu mai funcționau de multă vreme.

Citește și: Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Ciucu! Cum arată apartamentul de 300.000 de euro

Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită.”, a declarat Alina Sorescu, la Antena Stars. 

Sunt reale zvonurile împăcării? Ce a declarat Alina Sorescu

Artista a lămurit, de asemenea, și zvonurile apărute despre o posibilă împăcare cu Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a fost întrebată dacă acesta ar fi făcut primii pași spre împăcare, după mai multe informații apărute în presă în acest sens.

Cântăreața a infirmat aceste zvonuri, explicând că nu mai poate fi vorba de o împăcare. Deși s-a crezut inițial că Ciucu ar fi fost cel care a intentat divorțul, se pare că cererea fost depusă de ea în luna februarie a acestui an, atunci când fostul ei partener era plecat în Paris. 

Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a mai precizat cântăreața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net