Alina Sorescu, super fericită după despărțire! A strălucit alături de fiicele ei

Ultima actualizare:

Ce face Alina Sorescu după divorț? Artista este fericită pentru ca a câștigat o primă etapă din procesul cu Alexandru Ciucu, și se dedică acum fetelor și  carierei sale. Artista a avut spectacol alături de picii ei din formație, la Râșnov, și a fost super dispusă. 

Alina Sorescu, fericită după despărțirea de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, fericită după despărțirea de Alexandru Ciucu

Exista viață și după o căsnicie de 12 ani. Cel puțin așa se poate spune despre Alina Sorescu,  judecând după modul în care își petrece acum timpul și cum se simte ea. A câștigat o primă etapă a procesului de custodie pe care îl are cu Alexandru Ciucu.

Nu rata acest subiect: Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele

Astfel, după ce designerul a cerut ca cele două fiice ale lor să aibă domiciliul la el pe perioada procesului de divorț, iată că magistrații au decis in favoarea mamei, iar Raisa și Carolina vor locui în continuare cu superba cântăreață.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris în mediul online cântăreața, la momentul respectiv, pe rețelele de socializare.

Important de urmărit și: Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați!

Alina Sorescu, reinventată după despărțirea de Alexandru Ciucu

Acum, Alina Sorescu este fericită, chiar dacă trebuie să mai dea cu subsemnatul pe la judecătorie și trebuie să se pregătească pentru următoarele înfățișări. Este veselă, i-a revenit zâmbetul cald pe chip, iar fetițele se simt bine în preajma mamei, evident. Artista se focusează pe creșterea fetelor, dar și pe cariera ei muzicală.

De curând, cântăreața a susținut un spectacol alături de "Picii lu' Soreasca", grupul de copiii pe care îi pregătește muzical, și au făcut o impresie bună. Artista este în mare vervă:  a cântat, a dansat și s-a simțit excelent de parcă nici nu ar fi în divorț. Radiază și arata perfect, iar publicul a aplaudat-o!

Este clar că frumoasa blondina a trecut peste acest episod sumbru din viața ei și vrea să nu mai sufere așa cum s-a întâmplat în căsnicia ei. Mai mult, acum Alina are suficientă energie și pentru pregătirea unui spectacol de anvergură, la toamnă.  

„Suflet de copil” va avea loc pe 24  septembrie, iar Alina Sorescu va avea mulţi invitaţi cunoscuţi precum Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Alex si Alina au divorțat după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010, iar din mariajul lor de aproape 12 ani au rezultat două fetițe, Carolina și Raisa. Iată că situația lor din ultimii doi ani s-a schimbat foarte mult și au apărut tot mai multe suspiciuni legate de divorț.

Alexandru a fost fotografiat fără verighetă, în luna septembrie a anului trecut, iar Alinei și-a șters pozele cu el de pe Facebook și Instagram. În plus, nu se mai afișau de ceva vreme împreună, iar despre Alex s-a zvonit că o înșela pe Alina cu o femeie. Afaceristul a fost surprins de câteva ori în preajma unei persoane de sex feminin însă mereu a infirmat zvonurile legate de divorț. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net