Alexandru Ciucu nu renunță! Ce măsuri a luat pentru custodia fetițelor

Pe lângă soluționarea divorțului, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu duc o luptă aprigă și pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Deși instanța a decis să îi dea câștig de cauză cântăreței în privința domiciliului celor mici, Ciucu face orice pentru a se asigură că fetițele vor rămâne cu el. Iată noi detalii!

În plin divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a obținut de curând o primă victorie, după ce instanța a respins ordonanța preșidințială a fostului ei partener. Practic, Ciucu cerea instanței ca fetițele lor să aibă domiciliul stabil la el acasă. Cu toate acestea, cererea făcută de designeru-ul vestimentar a fost respinsă, iar micuțele locuiesc alături de mama lor în prezent.

Citește și: Se împacă Alina Sorescu cu Alexandru Ciucu? Ce a declarat artista

Alexandru Ciucu a făcut recurs și speră să primească custodia fetițelor

Alexandru Ciucu nu renunță însă, fiind nemulțumit de decizia instanței, astfel că a făcut de curând recurs, motivând că fiicele lui ar avea parte de mai mult spațiu în vila sa din Pipera. Astfel, decizia ar urma să fie rejudecată, însă momentan nu a fost stabilit un termen în acest sens. Cu toate acestea, designerul s-a întors deja în țară, după ce în ultima perioadă a fost stabilit la Paris, acolo unde își susține masterul.

Citește și: Alina Sorescu s-a mutat din casa lui Ciucu! Cum arată apartamentul de 300.000 de euro

Potrivit avocaților, acesta nu ar avea însă prea multe șanse să îi fie aprobată ordonanța președințială. Astfel de cazuri, în care instanța a stabilit domiciliul copiilor la adresa tatălui, sunt destul de rare și presupun un comportament deviant din partea mamei. 

El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat.

Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale.”, a explicat Ioan Todan, avocatul care a apărat-o pe Antonia în procesul de divorț cu fostul soț, pentru playtech.ro

De regulă, copiii rămân la mamă. În cel mai rău caz, două săptămâni la mamă, două la tată. Oricât ar vrea tatăl să spună că știe cum să le îngrijească, nu are cum să o facă precum mama lor.”, a adăugat avocatul.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se feresc de declarații

Pentru moment, ambii parteneri sunt destul de scurți în declarațiile pe care le oferă pe marginea subiectului, la sfatul avocaților, pentru a nu putea fi folosite împotriva lor. De aceea, nu este cunoscut nici motivul exact care a dus la divorț. Unele surse susțin că Alexandru Ciucu ar fi fost mai mult plecat și că nu s-a implicat, astfel, în creșterea fetițelor lor, în timp ce altele susțin că designer-ul ar fi fost infidel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Membru SBU verificand dormitorul de ferma de proci al rusilor FOTO Twitter jpg
Oleksandra Matviiciuk FOTO Facebook jpg
image
image
image
image
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Screenshot (545) png
Kanye West jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg