VIDEO Alina Sorescu, apariție de-a dreptul strălucitoare la un eveniment monden

Ultima actualizare:

Alina Sorescu pare să o ducă din ce în ce mai bine de când a divorțat de Alexandru Ciucu, dovadă că cea mai recentă apariție a solistei a întors toate privirile. Alina Sorescu a radiat de-a dreptul la un eveniment monden, unde a abordat o ținută lejeră și în același timp, demnă de o adevărată divă.

alina sorescu

Alina Sorescu pare să-și fi revenit după divorțul de fostul soț, Alexandru Ciucu, cel care i-a fost timp de 12 ani. Iată că nimic nu durează o veșnicie, nici măcar tristețea cauzată de despărțire, iar Alina Sorescu și-a recăpătat zâmbetul și cheful de a ieși la evenimente mondene, așa cum o făcea înainte. 

Citește și: Alina Sorescu a uitat complet de Ciucu! Ce ținute curajoase a purtat la mare

Cântăreața a obținut custodia celor două fiice, aspect care a constituit un lung motiv de dispută între ea și fostul soț, însă acum furtuna s-a liniștit, iar Alina Sorescu se simte în stare să ia viața de la început. 

Nu rata nici: Alina Sorescu s-a transformat într-o adevărată divă! Despărțirea de Ciucu îi priește

Alina Sorescu a socializat și a fost extrem de zâmbitoare și binevoitoare, s-a pozat alături de invitați și chiar a stat să fie fotografiată de reporterii Click!, care au surprins-o în timp ce ținea în mână câteva baloane. La eveniment a mai fost prezent și Jorge, astfel că buna dispoziție a fost în toi. 

Află și: Alina Sorescu, pregătită de război cu Alex Ciucu. De ce vrea designerul custodia fetelor

Solista și-a făcut apariția la un eveniment unde a adoptat o ținută plină de glamour. Ea a purtat o pereche de pantaloni largi cu paiete, pe care a asortat-o cu o cămașa lejeră supradimensionată, de culoare albă și o poșetă de mână, aurie. 

Cum a celebrat solista prima zi de naștere fără Ciucu 

Recent solista a împlinit 36 de ani și a fost prima zi de naștere în 12 ani, pe acre a petrecut-o fără soțul ei, însă familia i-a fost aproape, mai ales fiicele ei, pe care le iubește necondiționat. 

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an fără soțul meu, dar încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal. Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație.

Am foarte mulți oameni alături de mine, primesc numeroase mesaje, apeluri, urări, cred ca au fost zeci de mii de mesaje. Mai pe seară cred că o să ieșim în oraș, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcăm momentul”, a declarat Alina Sorescu, în emisiunea Vorbește lumea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net