Alina Sorescu a uitat complet de Ciucu! Ce ținute curajoase a purtat la mare

La câteva luni de la despărțirea de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu pare să savureze din plin zilele cu soare din viața ei. Îndrăgita solistă s-a bucurat recent o vacanță pe malul mării. În timpul călătoriei, Alina s-a afișat în mai multe ținute care au atras admirația în mediul online.

Alina Sorescu (9) jpg
Alina Sorescu a uitat complet de Ciucu! Foto: Instagram/Alina Sorescu

Cântăreața arată superb în costumații elegante și pline de rafinament. În culori vii și cu un zâmbet larg, Alina Sorescu a cucerit tot litoralul. „Mi-am încărcat bateriile pentru o toamnă plină”, a mărturisit artista pe pagina ei de Instagram.

Poate te interesează: Alina Sorescu, super fericită după despărțire! A strălucit alături de fiicele ei

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, Alina Sorescu e una dintre doamnele din showbiz-ul românesc. Chiar dacă urmează un anotimp furtunos, în care se va lupta pentru custodia celor două fetițe pe care le are cu fostul ei soț, vedeta pare să fie într-o formă excelentă. Oricine a văzut ținutele purtate de Alina s-a convins că frumoasa cântăreața și-a păstrat spiritul sus în ciuda unui an cu turbulențe.

Foarte interesant: Alexandru Ciucu este istorie! Alina Sorescu, gata să iubească din nou

Alina Sorescu, apariții elegante pe malul mării. Vedeta a cucerit tot litoralul

Alina Sorescu a fost mereu o figură discretă, care a evitat scandalurile și a stat departe de ochii curioșilor. Din păcate, 2022 a adus multe probleme în viața vedetei.

După 12 ani de căsnicie și 14 ani de iubire, Alina Sorescu a ajuns la capătul relației cu Alexandru Ciucu, iar finalul a adus multe complicații.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu nu renunță! Ce măsuri a luat pentru custodia fetițelor

Într-un interviu exclusiv pentru Click!, mama drăgălașelor Elena Carolina şi Ana Raisa a transmis că procesul pentru custodia celor două fetițe pe care le are cu afaceristul Alexandru Ciucu va începe în toamnă și ar putea dura câțiva ani. Totodată, vedeta s-a plâns că în presă au apărut articole „menite” să o discrediteze.

S-ar putea să îți placă și:  Alina Sorescu, pregătită de război cu Alex Ciucu. De ce vrea designerul custodia fetelor

Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul  fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații.

Firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!, în urmă cu câteva săptămâni.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
volan2 png
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg