Instanța a decis! La cine rămân fetițele Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu figurează în continuare în acte drept soț și soție, până la finalizarea procesului de divorț. Cei doi foști parteneri sunt departe însă de un numitor comun, războindu-se în instanță pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Iată ce a decis judecătorul!

Alina Sorescu, o nouă victorie în instanță! Foto: Arhivă
Alina Sorescu, o nouă victorie în instanță! Foto: Arhivă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au primit de curând un nou verdict din partea instanței de judecată, după ce creatorul de modă a atacat decizia precedentă, care stipula că cele două fetițe ale cuplului vor locui cu mama lor, fiind domiciliate în prezent pe adresa cântăreței. 

Nu rata: Alina Sorescu, chinuită de Alexandru Ciucu. Metoda prin care încearcă să îi ia fetele

Alina Sorescu, o nouă victorie in instanță. Fetițele rămân la ea

Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă se pare că nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu bifează o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale.

Amintim că Alexandru Ciucu a intentat o ordonanță președințială prin intermediul căreia dorea ca domiciliul fetițelor lui și ale Alinei Sorescu să fie stabilit pe adresa lui, la scurt timp după ce cei doi foști parteneri au decis să divorțeze.

Instanța i-a respins cererea, fiicele lor rămânând să locuiască cu Alina Sorescu, până la soluționarea procesului de divorț. Ulterior, designerul a atacat din nou decizia, însă se pare că nici de data aceasta nu a câștigat. 

Vezi și: Alina Sorescu spune cum se înțelege cu Ciucu în privința custodiei fiicelor

Mesajul Alinei Sorescu, după dubla victorie

Alina Sorescu și-a anunțat fericită victoria, dezvăluind că instanța i-a respins apelul și de această dată lui Alexandru Ciucu. Astfel, micuțele vor rămâne la ea pe întreaga perioadă a procesului, care va începe la finalul acestui an.

Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viață mea.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a două oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului.”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt încă în proces de divorț

În luna ianuarie a acestui an, Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu, iar în prezent procesul lor este în continuare în desfășurare. Se pare că cel mai disputat aspect al separării dintre cei doi foști parteneri este, așa cum era de așteptat, custodia celor două fiice. 

Instanța a decis pentru a doua oară stabilirea domiciliului fetițelor la Alina Sorescu, deși Alexandru Ciucu a motivat că locuința lui ar fi mult mai spațioasă. În astfel de cazuri însă,  deciziile sunt cel mai adesea favorabile mamelor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net