Vin vremuri grele pentru Alina Sorescu! Luptă acerbă pentru custodie: „E greu să fii părinte. Un copil nu vine cu instrucțiuni la pachet!”

Vin vremuri grele pentru Alina Sorescu! Solista așteaptă cu nerăbdare începerea procesului de divorț, care se anunță a fi la sfârșitul anului, și este pregătită să lupte ca o leoaică pentru fetițele sale. Solista a obținut o primă victorie în fața lui Alexandru Ciucu, care a introdus o ordonanţă preşedinţială prin care a cerut ca fetițele să locuiască la vila lui din Pipera, nu în apartamentul în care s-a mutat cântăreața. Instanța, însă, i-a respins cererea și apelul.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, alături de fetițele lor, Raisa și Carolina Sursa: Instagram
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, alături de fetițele lor, Raisa și Carolina Sursa: Instagram

E o luptă acerbă între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Solista a anunțat despărțirea de soțul ei la începutul anului, recunoscând că cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni.

Designerul nu a fost, însă, de acord ca fetițele sale să locuiască cu celebra artistă, care s-a mutat din căminul conjugal într-un apartament de 300.000 de euro, situat într-un complex rezidențial.

Creatorul de modă a introdus, ulterior, o ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat ca fetele să locuiască la vila lui din Pipera. Instanța, însă, nu a fost de acord și a stabilit domiciliul fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț.

Acum, Alina Sorescu așteaptă, încrezătoare în forțele ei, începerea procesului de divorț,  programat pentru sfârșitul anului. Solista și-a petrecut toată vara împreună cu fetițele ei, Raisa și Carolina. Le-a plimbat la mare, la munte și recunoaște că a fi părinte singur nu este deloc o misiune ușoară, mai ales în condițiile unui divorț.

E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Înveți cu copilul și înveți de la copil.

Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta are o fire mai temperamentală. Am fost cu ele vara asta la mare, la munte. Acum, gata, Raisa începe casa 0, clasa pregătitoare.”, a declarat solista, pentru Click!

Cum face de arată așa bine?: „Încă mă ajută vârsta!”

Aflată în divorț, artista își păstrează însă zâmbetul pe buze, așa cum o știm de ani întregi. Alina Sorescu arată și foarte bine, semn că greutățile vieții nu o doboară cu una cu două.

Sunt femeie și orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. Asta te face să te simți bine. Nu depun un efort considerabil pentru asta, încă mă ajută și vârsta. Am grijă să am o viață echilibrată, în general. Dacă faci excese și ții diete drastice nu ieși câștigătoare a la long.

Eu am un mod meu organizat de a fi, sunt meticuloasă, am atenția distributivă. Câteodată trebuie să fiu cu ochii în zece. Eu am fost mereu consecventă. De mică am fost așa. Îmi plăcea să știu din toate.”, ne-a mai spus Alina Sorescu.

Divorț și partaj de milioane!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit la divorț și o avere frumușică, după cei 12 ani de căsnicie. Numai vila din Pipera, în care a rămas să locuiască Alexandru Ciucu, se ridică, conform estimărilor, la valoarea de 500.000 de euro. Cei doi au obținut, de-a lungul mariajului lor, sume deloc de neglijat, provenite din firmele pe care le dețin fiecare.

În Registrul Comerțului, designerul figurează cu trei firme și solista cu una. Aceștia au scos din afacerile lor milioane de lei. De departe, firmele lui Ciucu au fost mai profitabile, totalul cifrei de afaceri ajungând la 13 milioane de lei. Cele trei firme aparținând designerului au înregistrat un profit de 750.000 de lei.

Și Alina Sorescu a ieșit pe plus, însă profitul firmei ei a fost ceva mai slab. Firma de organizare de spectacole și ale activități artistice a solistei a înregistrat o cifră de afaceri, de aproape 1.2 milioane de lei și un profit net de peste 86.000 de lei, din 2010 până în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net