În ce își găsește refugiul Alexandru Ciucu după ce s-a aflat de divorțul de Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio după doisprezece ani de căsătorie! Discreți din fire cei doi refuză să vorbească, atunci când sunt întrebați, despre separarea lor, însă celebrul designer de modă ne-a mărturisit cum reușește să se echilibreze emoțional în această perioadă dificilă.

alina sorescu png

La începutul acestui an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au depus actele de divorț! Chiar dacă au două fetițe împreună pe cei doi artiști nu i-a determinat să nu se separe.

Așa că fiecare acum are viața sa proprie luptând însă pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Contactat de reporterii Click!, Alexandru Ciucu a fost destul de rezervat în declarații însă ne-a mărturisit cum reușește el să treacă peste această perioadă grea: „În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”.

Alina Sorescu, optimistă

Invitată recent într-o emisiune de televiziune, Alina Sorescu a povestit ce crede ea despre viitorul său: „Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața: și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Ei sunt motorul și motivația. (...) E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. E complicat pentru că e vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut”.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, căsnicie de aproape 12 ani

Alina Sorescu a debutat la vârsta de 11 ani, în 1997. Pe lângă cariera muzicală, solista a lucrat şi în televiziune şi a prezentat mai multe finale naţionale ale concursului Eurovision. Alexandru Ciucu este, din 2010, Furnizor al Casei Regale a României şi se ocupă de ţinutele purtate de membrii familiei regale a ţării noastre.

În 2010, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii de vis. Ţinutele miresei, patru la număr (una pentru cununia civilă, trei pentru cea religioasă) au fost create chiar de Alexandru.

Evenimentul a avut loc la Palatul Ştirbey, din Bucureşti, iar mirele a venit pe cal, în timp ce Alina a fost adusă într-o caleaşcă, cu doi cai.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp