Cine o ajută pe Alina Sorescu în divorțul cu Ciucu?: «Ei sunt sprijinul meu!»

Ultima actualizare:

Alina Sorescu nu e singură în cea mai grea perioadă a vieții ei. Procesul de divorț dintre ea și Alexandru Ciucu va începe la sfârșitul anului, iar Alina e decisă să lupte până în pânzele albe pentru custodua fetițelor, Raisa și Carolina. Părinții sunt singurii care-i sunt sprijin de nădejde solistei în această perioadă tulbure din viața ei.

cub alina sorescu png

Alina Sorescu e pregătită, trup și suflet, să-i țină piept lui Alexandru Ciucu la prima înfățișare în porcesul de divorț, programată pentru a sfârșitul anului. Artista este dispusă să lupte ca o leoaică pentru fetițele sale, Raisa și Carolina.

Alina a obținut, deja, o victorie importantă în fața lui Alexandru Ciucu, care a solicitat o ordonanță președințială prin care a cerut ca fetițele să locuiască la vila lui din Pipera și nu la mamă. Instanța, însă, i-a respins designerului cererea și apelul.

Citește și: Cine este Alexandru Ciucu și ce nu știai despre el 

„În viață sunt momente mai bune și mai puțin bune!”

Alina a rămas deocamdată cu cele două fetițe, care sunt centrul universului ei. Părinții sunt cei care o ajută și o sprijină în această perioadă dificilă pentru ea.

În viață oricum sunt momente mai bune și mai puțin bune. Important e să ne focusăm pe copii. Eu sunt cei mai importanți. Pentru ele trebuie să fie bine orice ar fi!

Părinții mei ajută foarte mult în perioada asta! Ei au fost alături de fetițe de când s-au nascut. Ei sunt sprijinul meu!

Fetițele au început școala. Toamna a început în forță pentru mine! Fac preselecții pentru pici până în luna octombrie. Sunt într-un moment în care nu simt nevoia să stau, vreau să realizez lucruri.

E greu să fii mamă în general, e greu să fii părinte, un copil nu vine cu instrucțiuni de folosire la pachet. Fetițele mele sunt foarte diferite, una e mai cumințică, alta e o fire mai temperamentală”, ne-a declarat solista.

„Nu mai am timp de un masaj, de răsfăț!”

De când este mamă singură, Alina nu mai ajunge să-și mai facă timp și pentru ea. Mometelele de răsfăț la un salon sunt deja amintire pentru solistă.

Sunt femeie și orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. Asta te face să te simti bine. Dar, hai să recunoaștem că am făcut și eu o vârstă! Am 36 de ani. Știu că pentru mulți sunt o eternă puștoiacă, dar nu mai e așa.

În momentul în care ai copii, se știe, o mamă trebuie să fie organizată. Nu prea mai am timp pentru mine. Nu mai am timp să mai merg la un mesaj. Nu mai am timp de răsfăț”, a mai spus Alina.

Ar putea să te intereseze și: Cum se distrează Alex Ciucu fără Alina 

Alina și-a găsit alinarea în muzică 

Cântăreața a dat lovitura cu ultima ei piesă „Tot ce-a fost a fost”, realizată împreună cu Edward Sanda și în care vorbește chiar despre perioada nefastă în dragoste prin care trece în prezent.

Ultima piesă pe care am făcut-o vorbește despre mine! S-au regăsit în ea foarte multe femei care au trăit ce trăiesc eu acum. În general, artiștii cântă despre momentele neplăcute din viața lor! Muzica e ca o terapie!”, a mai dezvăluit Alina.

Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament de lux 

Alina a muncit pe rupte în această perioadă și cu „Picii lui Soreasca”.

Pe 24 septembrie avem concert la Sala Palatului -Suflet de copil. Aștept toți copiii, însoțiți de familie, pe toți ce vor să se simtă din nou copii. Invitați vor fi: Iuliana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Viața mea e numai printre copii. Prin fetițele mele sunt din nou copil!”, a mai anunțat solista.

Alina Sorescu a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu, chiar la începutul anului, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni, așa că divorțul a fost iminent după 12 ani de căsnicie.

După ce anunțat ruptura, solista s-a mutat de acasă într-un apartament de 300 000 de euro, dintr-un complex rezidențial, înmpreună cu fetițele Raisa și Carolina.

Ulterior însă, Ciucu a introdus o ordonanță președințială prin care a solicitat ca fetele să locouiască împreună cu el, la vila din Pipera. Instanța, însă, nu a fost de acord și a stabilit domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net