Alina Sorescu, declarații neașteptate după ce ar fi fost dată afară de la TVR

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Numele Alinei Sorescu (36 ani) apare din nou în prim-plan după ce s-a zvonit că artista a fost dată afară de la TVR, iar emisiunea “Vorbește Corect”, în cadrul căreia Alina Sorescu era invitată, în edițiile speciale pentru copii, a fost scoasă din grila de programe a postului TVR1.

Alina Sorescu, adevărul despre colaborarea cu TVR!

Nu doar telespectatorii au fost luați prin surprindere de aflarea veștii ci și Alina Sorescu atunci când a văzut că s-a înțeles că ar fi fost concediată. Surse din anturajul artistei au declarat pentru Click! faptul că Alina Sorescu nu a fost niciodată angajată TVR, ci a avut doar colaborări punctuale cu Televiziunea Română, pentru anumite proiecte, prezentări de emisiuni sau evenimente speciale.

Artista și prezentatoarea TV a ținut de altfel să facă următoarea precizare pe canalele sale de socializare.

„Dragii mei, au tot apărut în presă interpretări diverse referitoare la colaborarea mea cu Televiziunea Română. Se denaturează realitatea, așa că e nevoie să fac câteva lămuriri.

Sunt, în primul rând, artist, iar profesia mea înseamnă activitatea mea muzicală, școala mea de muzică și prezența scenică pentru copii, “Picii lu’ Soreasca” și comunitățile mele online.

Pe lângă acestea am avut și am numeroase alte colaborări punctuale. Sunt din 2002 colaborator al TVR și am răspuns cu mare plăcere de fiecare dată când am fost solicitată și când formatul mi s-a potrivit.

În ultima perioadă am fost invitată de producătorii emisiunii “Vorbește corect”, alături de picii din trupa mea, în edițiile speciale pe care le-au realizat pentru copii. A fost ideea producătorilor, ca pe lângă oamenii de specialitate invitați (lingviști, scriitori etc.), să se adreseze și copiilor, considerându-mă potrivită acestui context.

Sunt în discuții pentru alte ediții speciale de acest gen, dar și pentru noi proiecte cu TVR. Am colaborat foarte bine și voi colabora de fiecare dată cu mare plăcere, fiind locul în care am crescut și care a completat activitatea mea artistică.”, a scris Alina Sorescu pe social media. Artista își dorește ca mesajul ei să fie bine înțeles de cei care o urmăresc și o iubesc.

A fost căsătorită din 2010 cu designerul Alexandru Ciucu

După anunțul divorțului de Alexandru Ciucu (46 ani), Alina Sorescu radiază și parcă arată mai bine ca niciodată. Cântăreața a fost cea care a depus actele de divorț, separarea dintre cei doi producându-se în luna februarie. 

Designerul Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță preşedinţială iar acțiunea a fost depusă pe 12 aprilie 2022 la Judecătoria Buftea, așa că până acum cei doi foști soți s-au luptat pentru stabilirea domiciliului celor două fetițe ale lor, Elena Carolina (8 ani)  și Ana Raisa (6 ani).  

Procesul de divorț urmează însă să se întâmple. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți din anul 2010.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net