Alina Sorescu, apariție spectaculoasă! Artista, răvășitoare după divorțul de Ciucu: „Să-ți găsești puterea să zâmbești”

Deși este mamă singură și a trecut printr-un divorț, simpatica Alina Sorescu nu se dă bătută. Merge mai departe și tot ce face, face cu zâmbetul pe buze. Solista muncește de mică și nu cedează nici atunci când apar problemele.

Alina Sorescu are motive sa zambeasca/ foto facebook
Alina Sorescu are motive sa zambeasca/ foto facebook

Alina Sorescu, radiantă după divorțul de Alexandru Ciucu!

Orice obstacol pentru Alina Sorescu (36 de ani) nu este o piatră de încercare dificilă, pentru că știe să-și rezolve problemele și o face foarte bine. Mai mult, artista se protejează făcând ceea ce-i place: filmează, cântă, compune, înregistrează de multe ori cu Mihai Alexandru, sau lucrează cu elevii ei numiți și „Picii lui Soreasca”. De curând, a lansat o nouă piesă și a filmat un videoclip pentru care s-a aranjat de-a dreptul superb: un machiaj impecabil, o ținută spectaculoasă și, desigur, un zâmbet de milioane!

Alina Sorescu a făcut un videoclip pe care deja l-a postat pe pagina ei de socializare, transmițând, de asemenea, următorul mesaj: „Orice ar fi, în viață să-ți găsești puterea să zâmbești! Am lansat Schimb de zâmbete și sper să vă placă noul videoclip”, a transmis Alina. Artista este în continuare pozitivă, deși problemele cu fostul soț Alexandru Ciucu ar fi putut să o doboare. Piesa se numește Schimb de zâmbete și arată întocmai puterea de femeie pe care o are aceasta. Muzica și textul noii sale melodii au fost făcute de Edward Sanda și Vijay. Videoclipul a fost regizat de San, DoP Alexandru Mureșan și produs de Arkomo.

Alina Sorescu are noi proiecte / Foto Facebook
Alina Sorescu are noi proiecte / Foto Facebook

Vă invităm să urmăriți în continuare videoclipul și să ascultați piesa pe care Alina Sorescu a înregistrat-o pentru fanii ei. Iar pentru cei ce nu-și aduc aminte, solista a făcut parte și din proiectul Andre pentru puțină vreme, când cele două „Andrele” s-au certat. Dar puțini își mai aduc aminte acea perioadă peste care au trecut peste 20 de ani.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net