Secretul lui Alexandru Ciucu. Cu ce se hrănește încât reușește să arate atât de bine!

Ultima actualizare:

Alexandru Ciucu va împlini 47 de ani, în câteva luni, dar singurul detaliu care îi trădează vârsta sunt firele cărunte. Altfel, creatorul de modă reușește să mențină un aspect tineresc. Să fie o alimentație aleasă cu grijă unul dintre secretele sale?

S-a separat de Alina Sorescu la începutul anului

Paparazzii Click! l-au interceptat pe fostul soț al Alinei Sorescu în timpul unui „raid” făcut de acesta prin piața Băneasa, din București, în căutare de alimente proaspete și sănătoase. Alexandru Ciucu a petrecut aproximativ o oră printre comercianți, preferându-i, mai ales, pe cei din zonele rurale.

În materie de legume și fructe, Alexandru Ciucu a ales doar produse autohtone, după ce a discutat atent cu vânzătorii pentru a se convinge asupra provenienței. Cel mai mult a ales să stea în fața unei tarabe cu produse din Mărginimea Sibiului, așa cum li se întâmplă multor bucureșteni care fac cumpărăturile în piață.

La cât de atent a fost Alexandru Ciucu atunci când a cumpărat alimente din piață, nu ne-ar mira ca alimentația atent selecționată să fie unul dintre secretele sale. Creatorul de modă este în plin proces de divorț de mama copiilor săi, Alina Sorescu, 36 de ani, Cei doi s-au separat la începutul anului, gurile rele vorbind despre o posibilă infidelitate a creatorului de modă.

Căsătoria lor a durat 12 ani, iar neînțelegerile ar fi apărut de ani buni, ei preferând să rămână împreună, de dragul celor două fiice.  După ce a anunțat ruptura, solista s-a mutat într-un apartament de 300.000 de euro, într-un complex rezidențial, împreună cu fetițele Raisa și Carolina.

Ulterior, însă, Alexandru Ciucu a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila din Pipera. Instanța, însă, nu a fost de acord și a stabilit domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț, al cărui debut e programat pentru finalul anului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net