Alina Sorescu, veste uriașă! Lângă ce bărbat stă la un an de la despărțirea de Alexandru Ciucu: „Mă încarcă cu putere și energie să merg mai departe”

Destrămarea unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul intern românesc a venit ca un șoc. Deși se află în continuare în plin proces de divorț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și văd separat de viață și de lucrurile importante pe care le au de făcut, astfel că în scurt timp Alina Sorescu va sta alături de un bărbat important.

Alina Sorescu, invitată la concertul lui Al Bano / foto: Facebook
Alina Sorescu, invitată la concertul lui Al Bano / foto: Facebook

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Alina Sorescu a vorbit despre mai multe aspecte din viața ei. Artista a menționat și faptul că are onoarea de a fi invitată la un concert de la Sala Palatului, susținut de un mare artist.

Alina Sorescu, „în dreapta” lui Al Bano

Artista a mărturisit cu mult entuziasm faptul că este onorată să fie invitată, pe data de 27 mai a acestui an, la Sala Palatului, acolo unde Al Bano va susține concertul său aniversar simfonic de 80 de ani.

„Am, de asemenea, onoarea ca pe 27 mai să fiu invitata lui Al Bano în concertul său aniversar simfonic de 80 de ani, de la Sala Palatului. Iar de 1 Iunie aștept toți copiii, părinții și bunicii într-un spectacol plin culoare și veselie la Arenele Romane. Așa că am multe planuri care mă încarcă cu putere și energie să merg mai departe.”, a mărturisit Alina Sorescu, într-un interviu Viva.

Alina Sorescu: „Ne place să ne citim povești, să decorăm căsuțe”

Alina Sorescu petrece timp de calitate împreună cu fiicele sale / foto: Instagram
Alina Sorescu petrece timp de calitate împreună cu fiicele sale / foto: Instagram

Alina Sorescu petrece timp de calitate în compania celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu. Relația lor este una extrem de apropiată și împreună desfășoară diverse activități.

„Ne place să cântam și să dansăm, dăm spectacole prin casă, meșterim împreună diferite obiecte din materiale la care nu te aștepți, ne place să ne citim povești, să decorăm căsuțe de păpuși, să le povestesc cum erau când erau mici. Suntem foarte apropiate, ca trei surori.”, a mai spus vedeta, conform sursei amintite. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net