Bere Gratis, Sore și Cabron au intrat în 2023 "Legați la ochi"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încă din prima zi a anului, membrii trupei Bere Gratis s-au gândit să-și surprindă fanii cu o nouă colaborare de succes. Prima piesă din 2023 este cea mai cool colaborare, vorbim de Bere Gratis feat. Sore și Cabron - "Legați la ochi", o melodie care îți merge la suflet.

Sore și Mihai Georgescu de la Bere Gratis
Sore și Mihai Georgescu de la Bere Gratis

Sore și Bere Gratis încep anul cu dreptul, ”Legați la ochi”

Începutul de an muzical pare promițător, căci încă din prima zi a lui 2023 s-a lansat o super colaborare muzicală: Bere Gratis feat. Sore și Cabron pentru piesa "Legați la ochi".

Muzica și versurile au fost făcute de Mihail Georgescu, liderul trupei Bere Gratis, orchestrația Bogdan Ioan și tot el a făcut și Mix - Master, iar de videoclip s-a ocupat Claudiu Stan (MVPEntertainment).

După opt ani de la lansarea piesei "Noapte caldă", iată că trupa Bere Gratis colaborează din nou cu Sore, iar de data aceasta și cu Cabron. Pentru cei ce nu știu, cei de la Bere Gratis au mai cântat cu Lora și Theo Rose, dar si cu Sore, în urmă cu ceva timp, când au lansat piesa "Noapte calda", în colaborare cu Sprint Music.

Bere Gratis cu Sore si Cabron Legati la ochi jpg

Bere Gratis, 25 de ani de carieră

„Inițial, melodia a fost compusă în ideea de a o cânta o fată. Ascultând-o, prieteni de-ai noștri ne-au spus că au simțit tot vocea lui Sore. Și așa am mai făcut un duet. Îl avem special guest pe Cabron, care s-a mulat perfect pe mesaj și iată-ne cu o piesă inedită, într-o formulă inedită.

Oricum, Bere Gratis întotdeauna a surprins plăcut și ne-am bucura să se întâmple și de această dată. Ar fi un frumos cadou pentru noi, mai ales că 2023 este anul în care împlinim 25 de ani de carieră.

Și ce poate fi mai frumos ca, după atâția ani pe scenă, la radio, la tv să mai ajungă încă o piesă de-a noastră în inimă și pe buzele oamenilor.", a declarat, pentru Click!, solistul Mihai Georgescu.

Trupa Bere Gratis
Trupa Bere Gratis

„Mă bucur să colaborez din nou cu Bere Gratis, după ani de la "Noapte Caldă". Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare, cred că este perfect completată de Cabron și dacă tot intrăm în 2023 cu piesa asta, îmi doresc să pice eșarfa de pe ochii tuturor, să ne trăim viața frumos, cu lejeritate și iubire.", completează Sore.

Sore
Sore

Cum s a născut trupa Bere Gratis

Bere Gratis, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești,  a fost înființată în 1998 de Mihai ”Miță” Georgescu (voce). Din trupă mai fac parte Robert Anghelescu (clape), Mihai Munteanu (chitară), Marian Damian (tobe) și Radu Vaștag (chitară bass).

Drumul spre succes pentru Sore

Încă de mică Sore sau Sorina Cătălina Mihalache a făcut parte din trupa Dolly păstorită de Mihai Alexandru, fiind descoperită la emisiunea „Ploaia steluțelor”. Apoi a cântat în trupa Crazy Win păstorită de Play & Win.

Sore a devenit cunoscută național și internațional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune "Pariu cu viața" și a făcut parte din trupa Lala Band, după care s-a lansat solo a cucerit România cu hiturile "Different", "Dor să-ți fie dor", "Beautiful life", "Când vremea e rea", "Noapte caldă", "Jumătate" sau "Cum să mă las", videoclip cu care și-a început și carieră de regizor.

Sore deține un brand de haine, e mama unei fetițe și unul dintre cei mai de succes influenceri din România, datorită stilului fresh și cool. Sore a colaborat cu numeroși artiști la piese precum “Sunetul meu preferat” feat Florian Rus, “ Lasă-mă să-I spun” feat Tudor (Fly Project), dar și single “Cum să mă las”, “Lângă tine”

Urmăriți Bere Gratis pe FacebookInstagram. Tot acolo o găsiți și pe Sore, căci e activă pe Facebook și Instagram, dar și TikTok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net