VIDEO Bere Gratis și Lora, videoclip emoționant pentru piesa "La ușa ta"

Ultima actualizare:

    Lora și Miță de la Bere Gratis
Lora și Miță de la Bere Gratis

Luna octombrie aduce o nouă surpriză muzicală marca Bere Gratis și Sprint Music. Este vorba despre piesa "La ușa ta", o nouă colaborare cu Lora. Piesa este însoțită de un videoclip cu imagini din pelicula "Între chin și amin", regizată de Toma Enache, o poveste care i-a inspirat pe membrii trupei.

"«La ușa ta», noul single Bere Gratis, este o piesă despre drumul pe care îl parcurge un om îndrăgostit până la persoana pe care o iubește. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină, dragostea trece peste orice. Este nevoie doar să existe și asta rezolvă tot. Iar în această perioadă pandemică mulți oameni au trecut prin acest drum și la propiu și la figurat", spune Mihai Georgescu, vocea trupei.

Videoclipul conține imagini din pelicula "Între chin și amin"

"La piesa aceasta, Bogdan Ioan a făcut muzica, iar eu versurile. E a doua colaborare cu Lora, prima a fost pentru «La tine aș vrea să vin», care a pregătit, într-un fel sau altul, simfonicul cu Bere Gratis «Simfonia 20». Ideea de a folosi secvențele din filmul lui Toma Enache a fost a mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult așteptarea asta pe care a avut-o personajul feminin din film. Mi s-a părut foarte frumoasă această așteptare și grație bunătății lui Toma față de această colaborare iată că s-a transformat în ceva frumos. E emoționant pentru că vezi că totul este o așteptare. Iar în videoclip drumul făcut cu mașina, de fapt, reprezintă drumul lui de întoarcere acasă”, a mai povestit Mihai Georgescu.

Lora: "Este o piesă absolut superbă"

La rândul ei, Lora a declarat că s-a îndrăgostit de piesa "La ușa ta" de prima dată când a auzit-o! “M-am îndrăgostit de piesa asta la prima audiție, mă bucur foarte tare că atunci când au ascultat-o s-au gândit la mine și cred că mi se potrivește foarte bine. Este a doua oară când colaborez cu Bere Gratis, dar de data aceasta pentru o piesă nouă, pentru că prima dată am colaborat pentru un remake, tot după un hit de-al lor, acum este o piesă nou-nouță! Sper să o aveți în playlist! Este o piesă absolut superbă, are o energie extraordinară, îți dă o stare extraordinară și mie mi-e drag să o ascult și s-o cânt!”, a spus Lora.Una dintre cele mai iubite trupe pop-rock românești, Bere Gratis, a fost înființată în 1998 de Mihai ”Miță” Georgescu (voce). Din trupă mai fac parte Robert Anghelescu (clape), Mihai Munteanu (chitară), Marian Damian (tobe) și Radu Vaștag (chitară bass).

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net