Alina Sorescu, relație secretă cu un celebru prezentator TV: „Am încercat să fim un cuplu”

Ultima actualizare:

Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel alături de care a atrăit ani de zile o frumoasă poveste de dragoste, dar care a ajuns la final. Cei doi au împreună două fetițe, dar neînțelegerile dintre ei i-a făcut ca nimeni să nu îi mai împace, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, înainte de relația cu designerul, artista a avut o legătură amoroasă cu un cunoscut prezentator TV.

Prezentatorul cu care Alina Sorescu a avut o legătură amoroasă
Prezentatorul cu care Alina Sorescu a avut o legătură amoroasă

Prezentatorul cu care a avut o legătură amoroasă

Cu multă vreme înainte de a-l cunoaște pe Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a încercat să formeze o relație cu un îndrăgit prezentator de la noi. Este vorba despre Gabriel Coveșanu, cunoscut de toți drept Cove, cu care a încercat să se cunoască mai bine. Cei doi au ieșit la câteva întâlniri, însă și-au dat seama că nu sunt compatibil, având viziune diferite în ceea ce privește anumite chestiuni. Cel care a vorbit primul despre această legătură a fost chiar Cove.

Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în urmă cu ceva timp.

Cove a avut o scurtă relație cu Alina Sorescu
Cove a avut o scurtă relație cu Alina Sorescu

Prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a venit să clarifice lucurile și a declarat că nu este nimic de ascuns și că într-adevăr au ieșit împreună, dar cu mult timp înainte să-l cunoască pe Ciucu.

Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film”, a declarat artista. Mai mult, ea a ținut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte să-l cunoască pe soțul ei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu în proces de divorț

Vă reamintim că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în proces de divorț, acesta fiind unul de durată. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au decis să se despartă după 12 ani de mariaj. S-adecis ca domiciliul celor două fetițe ale acestora, Raisa (7 ani)  și Carolina (9 ani), să revenă mamei, după o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a sta la ambii părinți.  

image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
banner america express png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg