Alexandru Ciucu, reacție vehementă! Se mai recăsătorește sau nu după divorțul de Alina Sorescu: „Trebuie să-mi fie bine”

Ultima actualizare:

După un mariaj de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au luat-o pe drumuri separate. Din cauza faptului că nu s-au înțeles în privința custodiei a celor două fetițe, ei au ajuns să divorțeze la Tribunal. Alina a anuntat recent, că judecătorii au decis ca micuțele să locuiască cu ea. Ce reacție a avut Alexandru Ciucu după decizia instanței.

Alexandru Ciucu jpg

Cu toate că acum câteva luni judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună, adică fetele să locuiască o săptămână la Alina Sorescu, o săptămână la Alexandru Ciucu, acum instanța a schimbat decizia și micuțele vor avea domiciliu la mama și tatăl o să le poată vizita după un program stabilit. Această hotărâre a bucurat-o enorm de mult de artistă, dar nu i-a picat deloc bine lui Alexandru Ciucu. Tocmai de aceea, el nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă a ținut să menționeze că nu se va mai căsători niciodată. 

  Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta.Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema', a spun designerul.

S-au căsătorit acum 13 ani

Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar patru ani mai târziu, în 2014, a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță pe nume Elena Carolina, astăzi în vârstă de 9 ani. După doi ani de la nașterea primului lor copil, Alina Sorescu a născut cel de-al doilea copil al familiei, tot o fetiță, Ana Raisa. Micuța s-a născut în luna aprilie a anului 2016, iar în prezent are vârsta de 7 ani. Din nefericire, cei doi nu s-au mai înțeles și au decis anul trecut să se despartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net