Alina Sorescu, revenire spectaculoasă! Melodie de impact în timpul divorțului, „În numele iubirii”!

#Exclusiv Click!

Alina Sorescu (37 de ani) parcă înflorește în timpul divorțului de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani). Artista a lansat piesa “În numele iubirii” și cântă din nou despre dragoste, revenind în atenția fanilor săi într-un mod spectaculos!

Mult mai liniștită și încrezătoare că totul va fi bine pe viitor în viața ei, mai ales  și după  ce a obținut victoria în războiul cu fostul ei soț, Alexandru Ciucu, pentru programul fetițelor sale, Raisa (7 ani) și Carolina (9 ani), domiciliul celor doi copii revenind astfel la mamă.

„Iubirea aduce magie în viața noastră”

“Un cântec plin de emoții sincere, dedicat tuturor celor care cred în puterea iubirii adevărate. Ascultați piesa și lăsăți-vă purtați de valul sentimentelor.“În numele iubirii” explorează profunzimile iubirii și modul în care aceasta ne inspiră să oferim tot ce avem noi mai bun, fără să avem așteptări în schimb.Iubirea aduce magie în viața noastră și inspiră generozitate pe care să o manifestăm în numele ei”, ne-a declarat Alina Sorescu despre noua ei piesă cu videoclip care în nici 24 de ore de la lansare a făcut deja peste 70.000 de vizualizări.

 “Nu ți-e frică, că lumea-i prea mică / Și nu ai unde să fugi când sunt flăcări în inima ta…. Căci am văzut cum ard atâtea sentimente / Și n-am făcut nimic ca să păstrăm momente / Dar știm că sufletele noastre sunt defecte / Oare-ai putea, să mai schimbi ceva?”, cântă Alina Sorescu în noul ei single, “În numele iubirii”, aceasta fiind o melodie de impact pentru oamenii care o susțin pe îndrăgita artistă aflată acum în timpul divorțului de fostul ei soț.

https://m.youtube.com/watch?v=x64FLYW3G60

“Custodia este comună”

Invitată ieri în cadrul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV, Alina Sorescu a vorbit despre familie și despre cât de implicată este ea ca mamă în creșterea celor două fetițe ale sale.

“Ce vreu să lămuresc, odată pentru totdeauna, este că nu a fost un proces de custodie. Custodia este comună, domiciliul fetelor la mine și discuțiile sunt pe marginea programului, care nu sunt, încă, definitive, pentru că procesul va mai dura.

Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete. Încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști, la un moment dat și încerc să mă concentrez foarte mult pe activitatea mea profesională. Am făcut foarte multe lucruri în ultima vreme, am renăscut profesional și sunt foarte mândră de asta”, a declarat Alina Sorescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În ceea ce privește procesul de divorț cu designerul Alexandru Ciucu (47 ani), acesta nu s-a finalizat și este unul de durată.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți din anul 2010 și au anunțat că se separă după 12 ani de mariaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net