Oana Radu, complet transformată! A așteptat 29 de ani pentru asta: „Nu-mi mai doresc nimic”

Oana Radu (29 ani) este cea mai mândră de ea! În sfârșit a reușit ceea ce și-a dorit practic toată viață! A obținut abdomenul la care a visat atâta timp și acum l-a arătat tuturor!

După ce a suferit o nouă intervenție estetică și și-a îndepărtat surplusul de grăsime de pe abdomen, rămas în urma fluctuațiilor mari de greutate, Oana Radu poate răsufla ușurată! Arată din ce în ce mai bine și asta îi dă un tonus bun și o face să meargă încrezătoare mai departe.

Prietenii și apropiații mei știu că am așteptat 29 de ani să postez poza asta!”, a  transmis Oana Radu lângă o fotografie cu ea arătându-și abdomenul și tatuajul temporar de pe acesta.

Nu renunță la cozonacul de Paște

Despre cum se simte acum, Oana Radu a declarat pentru Click!: „Sunt pe drumuri acum, la concerte! Sunt bine! Mai e până să fie abdomenul superb, dar sunt fericită! Sunt bine! Tatuajele nu sunt permanente. Nu am ce să mai fac, nu-mi mai doresc nimic, sunt super ok. Sunt în cea mai bună formă a mea de până acum! Vreau să fac mulți mușchi ca să mă tonifiez!”, ne-a mărturisit îndrăgita artistă care nu are niciun plan de Paște dar ne-a asigurat că va putea mânca ouă și cozonac.

„Nu fac nimic de Paște, cânt. Nu mă abțin de la nimic. Mă simt bine și încerc să fac totul cu măsură!

Am voie să mănânc preparate de Paște dar nu am pofte! Mănânc ouă că au proteină și îmi cresc mușchii. Și cozonacul conține ouă, deci pot să îl consider că este tot ceva cu proteină. Îl miros!”, ne-a mai spus Oana Radu pentru Click!

Cât despre concerte, Oana Radu are un program extrem de încărcat! Este mai mereu pe drumuri la concerte și se bucură că poate să facă ce îi place mai mult!

„Se învârte roata, ceea ce înseamnă că facem bine ce facem, Doamne ajută, tuturor să le fie așa cum ne e și nouă și să facă toată lumea ceea ce poate, să muncească ca să aibă succes. Nici dacă vreau să merg într-o vacanță gratis nu am timp în această perioadă!”, a mai completat artista.

Oana Radu are acum 57 de kilograme și se poate mândri cu silueta ei dar nu  a fost mereu așa. La doar 19 ani, ea cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. 

În urmă cu trei ani, ea s-a oprit la 57 de kilograme și de atunci face eforturi mari să se mențină la această greutate.

Ultima operație a fost un vis împlinit

Oana Radu a povestit acum câteva zile pentru Click! faptul că ultima operație la care a recurs este pentru ea un vis împlinit. Și-o dorea de ceva timp dar acum a venit momentul potrivit pentru asta.

M-am operat acum vreo două săptămâni, de asta m-am și îmbrăcat așa pentru că nu pot să mă etalez prea tare. Am pe mine niște corsete, niște chestii. E un vis împlinit, pentru că am slăbit foarte multe kilograme și rămăsesem cu surplusul acela de piele.

Două luni! N-am voie să fac efort, nu am voie să fac mișcări bruște, dar, în rest, sunt ok, chiar sunt ok! Eu sunt mai nebună, n-am avut dureri, n-am avut nimic. S-au mirat toți!”, ne-a declarat Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net