Oana Radu a urcat pe scenă, la doar câteva zile după o nouă operație estetică: „Am dureri doar când mă mișc”

Ultima actualizare:

Oana Radu (28 de ani)    a ajuns din nou pe masa de operație pentru a corecta urmele lăsate în timp de fluctuațiile mari de greutate. După ce în anii trecuți și-a reconstruit estetic sănii și a îndepărtat excesul de piele de pe brațe, artista și-a dorit o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la abdomen. Cu toate acestea, nu și-a neglijat contractele profesionale. La doar o săptămână de la intervenție, Oana a fost vineri pe scenă, în spectacolul oferit de Viorica de la Clejani la Sala Palatului, unde a urcat și ea alături de ceilalți invitați speciali din spectacol - Theo Rose, Jador, Carmen Chindriș.

Oana Radu a spus că visa de zece ani să facă operația de abdominoplastie / foto: arhivă personală
Oana Radu a spus că visa de zece ani să facă operația de abdominoplastie / foto: arhivă personală

Reporterii Click! au participat la repetițiile acestui concert și am remarcat că Oana nu se mișca la fel ca altădată. Dar chiar și așa, cu toate că intervenția chirurgicală suferită recent nu o lăsa să se miște în voie, artista a dat ce e mai bun. Nu a mai dansat în timpul concertului, așa cum și-a obișnuit fanii, dar a cântat cu aceeași pasiune. Atât la repetiții, cât și în spectacol. Ca o adevărată profesionistă.

Oana Radu și-a făcut o nouă operație estetică la abdomen

Oana Radu si Viorica de la Clejani pe scena Sălii Palatului (Foto: Click!)
Oana Radu si Viorica de la Clejani pe scena Sălii Palatului (Foto: Click!)

Cum se simte Oana Radu, după operația de abdominoplastie

„M-am urcat pe scenă la șapte zile de la operația de îndepartare a grăsimii de pe abdomen. Am făcut acest lucru chiar dacă mi-a fost greu pentru că am promis. Acum sunt bine, mă mișc bine dar încă doare", a povestit solista, în exclusivitate pentru Click!  

Oana Radu a avut de-a lungul vieții mai multe fluctuații de greutate. A slăbit 64 de kilograme în jurul vârstei de 19 ani, când a ajuns de la 121 de kilograme la 57. Apoi a câștigat din nou în greutate și a ajuns la 104, apoi a slăbit din nou foarte mult (în jur de 47), până s-a stabilizat acum trei ani în jurul greutății de 57 de kilograme.

Pentru că în urma fluctuațiilor mari de greutate pielea ei a avut mult de suferit, Oana a fost nevoită să apeleze de mai multe ori la un medic estetician. Recent, a decis să facă o nouă operație, de data aceasta la Istanbul.

Era cazul să o fac de mult, am făcut-o acum câteva zile și nu știu de ce n-am făcut o până acum. Înainte de operație, n-am prea dormit. Operația asta este ceva ce mi-am dorit de ultimii zece ani încoace. Încă din prima zi după operație, m-am ridicat din pat, am durere doar atunci când mă mișc”, a spus Oana Radu, pe Tik Tok.

Oana Radu avea o greutate de 120 de kilograme la 19 ani

Oana Radu a început din adolescență să lupte de excesul de greutate / foto: arhiva personală
Oana Radu a început din adolescență să lupte de excesul de greutate / foto: arhiva personală

„Singurul loc unde simt durere este acolo unde se află tuburile de dren. Am o stare generală bună, însă eram umflată la față și aveam picioarele umflate, imense. M-am văzut dezbrăcată și arată exact cum am visat și cum mi-am dorit. Sunt foarte fericită. Există un discomfort, din cauza tuburilor de dren și m-am umflat foarte tare”, a mai povestit Oana pentru fanii de pe rețelele sociale.

Nu am cerut calmante în plus. Senzația e de febră musculară, o febră musculară mai puternică, deși sunt răcită, nu pot să tușesc. Dacă tușesc, simt că nu mai pot. A treia zi după operație, am mers la hotel, m-am plimbat prin bazar. La întoarcere în aeroport, m-au trasportat cu căruciorul. Iar la câteva zile am urcat pe scena de la Sala Palatului, la concertul Vioricăi din Clejani", a spus Oana Radu, pe Tik Tok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net