Oana Radu și clauza specială din contract! Regula pe care petrecăreții trebuie să o respecte

Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, este o artistă foarte apreciată de publicul din România. Melodiile sale reușesc să ajungă cu ușurință în trending, așadar nu este de mirare că mulți dintre fani ar dori să se bucure de vocea artistei și în cadrul evenimentelor private. Oana Radu a dezvăluit care este clauza din contract de care cei care îi solicită serviciile trebuie să țină cont. 

Oana Radu a vorbit despre clauza specială din contractul său
Oana Radu a vorbit despre clauza specială din contractul său

Oana Radu a povestit, în timpul unei ediții speciale a emisiunii „Detectorul de minciuni", că viața de artist nu este deloc atât de simplă pe cât am putea să ne imaginăm.

Solista a dezvăluit că a trecut prin momente neplăcute la unele dintre evenimentele la care a fost invitată pentru a cânta. Uneori, deși i s-a spus că sonorizarea va fi impecabilă, ajunsă la fața locului, situația a fost complet diferită. Dar asta este cea mai mică dintre problemele cu care s-a confruntat!

Citește și: Vedete din România care au devenit de nerecunoscut după ce au slăbit 

Oana a povestit că i s-a întâmplat să aibă de a face cu petrecăreți agresivi sau oameni care, pur și simplu, au întrerupt-o în mijlocul cântării. După mai multe situații neplăcute, artista a decis să treacă în contract o clauză pe care nuntașii și petrecăreții trebuie să o respecte, dacă vor să o audă cântând! 

„Am avut un episod la un moment dat, la o cântare pe la Cluj, cu niște oameni dubioși rău, dar ceva rău. Eu am noroc că scap din situații, că am eu norocul ăsta să scap din situații din care nu cred că pot scăpa mulți oameni. Mi-am făcut o clauză în contract, în contractul pe care îl semnez cu mirii sau cu organizatorii, că trebuie să mă despăgubească dacă cineva mă deranjează în cântare, mă înjură, mă împinge, îmi oprește banda, vine trage de mine, îmi ia microfonul. La revedere, îmi plătește daune", a povestit Oana Radu. 

Vezi și: Oana Radu, dezvăluiri sfâșietoare despre fostul iubit

Oana Radu s-a căsătorit în anul 2020 cu Cătălin Dobrescu 

Deși are doar 28 de ani, Oana Radu a traversat momente critice și dureroase. În 2019, iubitul ei de la acea vreme murea, după ce fusese incendiat pe o stradă din Craiova. Artista i-a fost alături până în ultimul moment, iar după moartea acestuia a suferit cumplit.

Cu toate acestea, în 2020 a dat o nouă șansă iubirii, alături de Cătălin Dobrescu, cel care îi era și anternor personal. Oana și Cătălin s-au căsătorit, iar artista a fost nevoită să învețe să ignore criticile celor din jur, care au judecat-o pentru rapiditatea cu care a ajuns la altar. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net