Oana Radu, la regim!:” M-am pufoșit! Am pus 5 kilograme!”

Ultima actualizare:

Sărbători cu kilograme în plus pentru Oana Radu! Solista, care slăbise spectaculos cu ajutorul soțului antenor de fitnes, se vaită că a pus nu mai puțin de cinci kilograme de Sărbători! Oana a intrat de urgență la o dietă drastică!

Oana Radu, alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu Sursa: Instagram
Oana Radu, alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu Sursa: Instagram

Ani de zile cântăreața Oana Radu s-a luptat cu kilogramele în exces. În noiembrie anul trecut, solista ajunsese la 57 de kilograme, cea mai bună versiune a ei de până acum. Sărbătorile, însă, i-a dat silueta peste cap! Oana a luat cinci kilograme dintr-un foc și acum se luptă din răsputeri să le dea jos în timp record.

Am pus câteva kilograme de Sărbători, dar nu mă stresez deloc. Am un sentiment însă de vinovație. Când intru în sală, mi se pare sunt cea mai grasa. Am pus vreo cinci kilogame. În vreo do săptămâni le dau jos cu dieta mea. M-am pufoșit”, a declarat vedeta, invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„În ianuarie mi-a expodat fața”

Oana urmează o dietă drastică, ciugule precum o porumbiță, iar soțul antrenor de fitnees scoate fulgii din ea la sală.

Soțul meu e antrenor, noi avem dietele noastre bazate pe sport și mâncare sănătoasă. Azi de dimineață, la micul dejun, am mâncat fulgi de ovăz și banane la prânz acum o supiță, după mese iau aminoacizi iar diseară bag din nou o supiță.

El își ia pachețelul până și vacanță, nu mănâncă de la hotel. Perioada mea cea mai bună a fost în octombrie-noiembrie, anul trecut, atunci când aveam 57 de kilograme. În ianuarie, însă, mi-a expodat fața”, a adăugat vedeta.

Oana Radu a reuşit să dea jos peste 50 de kilograme, transformându-se dintr-o femeie supraponderală într-una cât se poate de sexy. Vedeta susține că de la 121 de kilograme a slăbit brusc și nesănătos, prin înfometare.

„NU VREM COPII ACUM!”

La un an de la moartea tragică a fostului ei iubit, Alin Mihai Suflea, Oana Radu și-a refăcut viața. Fosta concurentă de la “Vocea României” s-a căsătorit civil, în august anul trecut, cu antrenorul Cătălin Dobrescu.

Facem deja un an și jumătate de căsătorie! Suntem la fel ca în prima zi, chiar ne iubim mai mult. Lucrurile sunt poaspete între noi. Suntem două firi piperate, ne contrazicem foarte mult. E de bine. Toate discuțiile noastre sunt de la subiectul mâncare. El gătește la noi în casă, pentru că el știe care sunt proporțiile.

Momentan nu ne gândim la copii. Ne dorim amândoi copii, pentru că ne iubim. Dar, în momentul de față, nu e timp pentru copii. Dimineața, pregătim mesele. Apoi studio, afaceri, fac colete, facturi, tutoriale, vocalize, mai țin și dietă și merg la sală”, a mai spus solista.

A fost acuzată că și-ar fi tăiat stomacul!

Oana Radu a fost acuzată că și-ar fi tăiat stomacul ca să scape de kilogramele în exces. Solista a negat, însă, vehement de fiecare dată acest lucru. În februarie 2012, când a participat la „Vocea României” (PRO TV), Oana Radu cântărea 120 de kilograme. De aici a primit porecla “Adele de România”, fiind asemănată şi la voce, şi la talie, cu celebra artistă britanică.

După un an şi jumătate, Oana cântărea 55 de kilograme şi era de nerecunoscut. La începutul lui 2014, Oana Radu a început o dietă strictă, mai exact celebrul regim Dukan, care a ajutat-o să dea jos 62 kg în doar 8 luni. Dieta se bazează pe consumul de proteine: carne, ouă şi lactate şi limitarea consumului de preparate care conţin carbohidraţi. Înainte de participarea la „Bravo,ai stil!Celebrities”, solista a dat jos 35 de kg, în doar trei luni.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net