Oana Radu, poze fără sutien, după ce a slăbit spectaculos: "Sânii mei nu sunt perfecți!”

Ultima actualizare:

    Oana Radu a participat la "Bravo, ai stil! Celebrities"foto: Facebook
Oana Radu a participat la "Bravo, ai stil! Celebrities"foto: Facebook

A prins, pur și simplu, aripi de când a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities!” Oana Radu este de nerecunoscut și adoptă, mai nou, o atitiudine de femeie îndrăzneață și provocatoare.

Oana Radu a avut cuajul să posteze pe contul de Instagram o poză topless, în care își acoperă sânii doar cu palmele. Silueta cântăreței este pusă în evidență de un body modelator. „Probabil sânii mei nu sunt perfecți. Probabil nici corpul meu nu este. Ceea ce este perfect este faptul că trăiesc și că sunt sănătoasă. Corpul meu este încă under construction (în construcție), după ce m-am luptat de două ori în viața asta cu multe kilograme”, a postat vedeta un comentariu acid, sub poza cu pricina. În februarie 2012, când a participat la „Vocea României” (PRO TV), Oana Radu cântărea 120 de kilograme. De aici a primit porecla “Adele de România”, fiind asemănată şi la voce, şi la talie, cu celebra artistă britanică.


    Oana Radu a pozat fără sutien, purtând un body modelatorfoto: Facebook
Oana Radu a pozat fără sutien, purtând un body modelatorfoto: Facebook

După un an şi jumătate, Oana cântărea 55 de kilograme şi era de nerecunoscut. La începutul lui 2014, Oana Radu a început o dietă strictă, mai exact celebrul regim Dukan, care a ajutat-o să dea jos 62 kg în doar 8 luni. Dieta se bazează pe consumul de proteine: carne, ouă şi lactate şi limitarea consumului de preparate care conţin carbohidraţi. Înainte de participarea la „Bravo,ai stil!Celebrities”, solista a dat jos 35 de kg, în doar trei luni.

Scandal la „Bravo, ai stil!”: „Nu mi-am pus balon!”

Între Oana Radu și Bianca Rus a izbucnit un scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Bianca Rus a spus că susținătorii o confundă cu Oana Radu și că toți cred că aceasta a slăbit cu ajutorul unei operații la stomac, nu prin dieta minune pe care o vinde pe Internet. În acel moment, Oana Radu a luat foc și a amenințat-o pe Bianca Rus că o va acționa în judecată. „Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon (n.r balon gastric). Eu cu un avocat am mers la un gastroenterolog care mi-a făcut un control și care certifică faptul că eu nu mi-am pus balon și nu mi-am pus inel. Eu trăiesc din imagine și dacă mie îmi afectează treaba asta, eu sper să poți susține chestia asta în instanță. Faci niște afirmații pe care nu le poți susține. Tu nu ai ținut dietă că ai fost cât Casa Poporului până să îți faci operația. Tu nu te poți opri din mâncat piftie, fata mea!”, a spus Oana Radu.

Citește și:

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile, după moartea iubitului

Oana Radu, noua concurentă de la «Bravo, ai stil!». Ce spune solista despre atuurile ei

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net