Oana Radu, dezvăluiri sfâșietoare despre fostul iubit: «Mă simțeam vinovată că n-am murit. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă»

Oana Radu (28 de ani) a vorbit deschis despre viața ei, despre problemele cu tatăl său și despre perioada în care a suferit mult după moartea fostului său iubit, în noul podcast În Oglindă.

Oana Radu a vorbit despre fostul ei iubit Foto: captură video Youtube
Oana Radu a vorbit despre fostul ei iubit Foto: captură video Youtube

Oana Radu a povestit drama prin care a trecut atunci când a murit fostul ei iubit, Alin. Acesta a fost incendiat de un vecin și adecedat din cauza rănilor suferite. Oana Radu a trecut cu greu peste această suferință cruntă. Artista a afirmat că s-a simțit mult timp vinovată că ea a trăit, iar el a fost cel care s-a stins.

Vedeta a spus că a fost atât de traumatizată de evenimentul tragic, încât au fost momente în care și-ar fi dorit să moară.

«N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație. Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars.

Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață.

Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte. Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor. Pentru că nu mai putea», a afirmat Oana Radu.

«Sunt sigură că Alin e împăcat cu tot ceea ce fac»

Oana a spus că, deși nu mai erau împreună, ea l-ar fi ajutat toată viața dacă mai trăia. Cântăreața s-a rugat de familia fostului iubit să facă acest caz public, pentru a putea să îl transfere în altă țară. Din păcate, rudele nu au fost de acord.

«Sunt sigură că dacă veneam la televizor mi s-ar fi oferit ajutor. Nu mi s-a permis (de către familia lui n.r). Nu am avut niciun cuvânt de spus. Poate îl salvam. Oamenii m-au judecat că la câteva luni m-am afișat cu altcineva. Moartea lui Alin e un capitol din viața mea pe care nu-l voi uita niciodată. Oamenii nu știu de câte ori m-am dus la mormântul lui singură. Nu sunt genul care să jelească în public. Sunt sigură că Alin e împăcat cu tot ceea ce fac pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta de la mine să mă sinucid în groapă.», a adăugat fosta concurentă de la “Vocea României”.

La un an de la moartea fostului ei iubit, Oana Radu s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu.   

Oana Radu și fostul iubit Foto: arhiva personală
Oana Radu și fostul iubit Foto: arhiva personală

Oana Radu, despre tatăl ei: «L-am văzut de douăzeci de ori toată viața mea»

Oana Radu a vorbit și despre copilăria sa dificilă. Ea a declarat că mama sa a crescut-o singură, cu foarte multe greutăți. Cu tatăl său nu a avut o relație prea bună și spune că nu i-a acordat prea multă afecțiune în copilărie. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că l-a iertat.

«Vreau să știe că l-am iertat! Sunt un om atât de puternic și atât de bine construit, încât eu am luat-o de la zero o sută de mii de ori în viața mea și n-am nevoie de nimic de la nimeni. El fugea de noi. Noi nu avem contact cu el niciodată. În viața mea, nu știu dacă l-am văzut de douăzeci de ori. Venea la zilele mele de naștere, unde practic era invitat obligat. Venea cu jucării, cu plasă cu dulciuri, mi le arăta și după aia mi le lua și spunea că nu sunt pentru mine»., a spus Oana Radu.

Cântăreața a povestit că nu își amintește vreodată ca tatăl său să îi fi oferit o mostră de iubire și că nu are nicio amintire plăcută cu el. Mama ei l-a dat în judecată pentru că nu a i-a plătit pensia alimentară pentru Oana. Bărbatul se mutase în Italia unde își refăcuse viața.

«Mama câștigase procesul. El trebuia să îmi dea mie o sumă mai mare de bani. Nu știa cum să mă convingă să nu îmi dea banii. Mi-a zis să mi-i dea ori la nuntă, ori eșalonat. În timpul ăsta, mi-a zis că băiatul lui are niște probleme de sănătate. (...) El a tot încercat să reia relațiile cu mine. Îmi tot trimitea pachete, el știa că sunt la dietă și îmi trimitea dulciuri. Dacă tu știi că eu am fost defavorizată din cauza felului în care am arătat toată viața mea, de ce îmi trimiți dulciuri? Între timp am fost în Italia la un concert, l-am cunoscut pe fratele meu pentru prima oară. În fine, dezamăgirea mea a fost când am făcut cununia civilă, l-am invitat. Mi-a trimis cadou 100 de euro. Eu nu l-am invitat pe el pentru bani. Mi-a zis că nu vine pentru că are nepoata lui nevoie de el și din momentul ăla eu nu am mai vrut să aud. Îmi mai trimite soția lui mesaje frumoase, n-am nimic cu ea. Dar nu îmi mai trebuie.», a mai spus Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net