VIDEO EXCLUSIV Cum și-a serbat ziua de naștere Oana Radu! La ce siluetă țintește artista!

Ultima actualizare:

    Oana Radu, alături de soţul ei, Cătălin Dobrescufoto: Click!
Oana Radu, alături de soţul ei, Cătălin Dobrescufoto: Click!

“Mi-am dorit să petrec momentul ăsta cu oameni super importanți din viața mea, care au trecut prin viață mea și au lăsat chestii mărețe, care mi-au dat lecții, care m-au ajutat, care îmi sunt prieteni. Soțul meu face multe lucruri pentru mine, mă iubește necondiționat și cel mai important, mă lasă să mănânc ce vreau de ziua mea, și asta e cel mai frumos cadou pe care puteam să îl primesc de ziua mea”, a mărturisit Oana Radu la ceas aniversar. 

Artista a împlinit marţi, pe 7 decembrie, frumoasa vârstă de 28 de ani. Cu această ocazie, tânăra cântăreață și-a dorit o petrecere intimă, alături de prietenii apropiați, având în vedere și restricțiile de petreceri așa că și-a strâns cunoștințele la o braserie cunoscută de pe Bulevardul Magheru. Oana Radu și-a așteptat invitații cu un meniu variat, pizza, paste, fructe de mare și alte platouri foarte atractive cu aperitive, dar și cu un candy bar pe măsură de la care sărbătorita nu s-a putut abține.

Oana Radu: "Îmi doresc să-mi mai fac și câteva operații"

“Acum am 57 de kilograme! Aș vrea să mai slăbesc vreo câteva kilograme. Îmi doresc să-mi mai fac și câteva operații dar urmează să vedem ce și cum. 50 de kilograme ar trebui să am, asta ar fi greutatea ideală pentru mine dar să vedem dacă o să ajung vreodată la ele!”, ne-a mărturisit Oana Radu pentru Click!

Citeşte şi

Oana Radu, disperată din cauza kilogramelor: "Am vrut să-mi vând casa!"

VIDEO Oana Radu, clip senzual pentru piesa "Fraiere". "Pentru corp muncesc din greu. Oamenii nu prea judecă după cum cânți"

Sărbătorita a primit multe cadouri, însă cel mai important și consistent a fost cel din partea soțului său, antrenorul de fitness Cătălin Dobescu care i-a făcut soției sale toate poftele și i-a dat bani să își cumpere ce și-a dorit. Oana Radu și Cătălin Dobrescu sunt extrem de fericiți, mai ales că recent și-au cumpărat un apartament pe care așteaptă să îl mobileze după bunul plac. Cei doi soți vor petrece sărbătorile de iarnă la Londra, acolo unde Oana are și câteva evenimente de Revelion.

Întrebată dacă își dorește sau nu și un moștenitor, acum că are de toate și este o femeie împlinită, Oana Radu a mărturisit că nu se grăbește în acest sens. Cine gătește însă la ei acasă? Artista a fost sinceră și a spus că are mare noroc cu soțul ei.

“Acasă nu gătesc deloc, gătește Cătălin, soțul meu. Eu mănânc orice pentru că mie îmi place mâncarea. Orice e de mâncare, când mi-e foame merge!”, a mai completat vedeta. De la Moș Crăciun, Oana Radu își dorește sănătate. Are tot ce îi trebuie acum și este o femeie fericită.

Cât costă lenjeria modelatoare lansată de Oana Radu

Săptămâna aceasta Oana Radu își lansează o nouă colecție de lenjerie modelatoare cu care a făcut furori în rândul urmaritoarelor sale.

“O să am o colecție nouă de lenjerie modelatoare dar o să vedeți curând imaginile pe instagram. O voi lansa chiar azi. Prețurile pornesc de la 150 de lei, iar vânzările merg foarte bine!”, ne-a mai spus îndrăgita interpretă. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net