Oana Radu, în chinuri după operația estetică! Ce se întâmplă cu artista: „S-au mirat toți”

#Exclusiv Click!

Oana Radu a ajuns, în urmă cu două săptămâni, pe masa de operație. Cântăreața a suferit o nouă intervenție chirurgicală, prin care și-a îndepărtat surplusul de piele de pe abdomen, rămas în urma fluctuațiilor mari de greutate. Acum solista este obligată să poarte un corset timp de două luni și să nu facă deloc efort!

Oana Radu (28 de ani) s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La doar 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. A slăbit atunci 64 de kilograme, ajungând la doar 57.

Le-a pus, însă, din nou la loc, așa că ajuns iar la peste 100 de kilograme, mai precis 104. Apoi a slăbit, din nou, specataculos, în jur de 47 de kilograme. În urmă cu trei ani, ea s-a oprit la 57 de kilograme și de atunci face eforturi mari să se mențină la această greutate.

Pielea vedetei, însă, a avut cel mai mult de suferit, în urma deselor fluctuații de greutate. Oana a fost nevoită atunci să apeleze la medicii esteticieni, pentru a îndepărta surplusul inestetic de piele. Și-a reconstruit sânii, și-a îndepărtat apoi excesul de piele de pe brațe, iar, acum două săptămâni, a făcut același tip de intervenție, dar la abdomen.

Oana Radu: "Operația asta e un vis împlinit"

Oana, cum te simți bine în urma intervenției chirurgicale pe care tocmai ce ai suferit-o?

M-am operat acum vreo două săptămâni, de asta m-am și îmbrăcat așa pentru că nu pot să mă etalez prea tare. Am pe mine niște corsete, niște chestii. E un vis împlinit, pentru că am slăbit foarte multe kilograme și rămăsesem cu surplusul acela de piele.

Cât mai porți corsetul?

Două luni! N-am voie să fac efort, nu am voie să fac mișcări bruște, dar, în rest, sunt ok, chiar sunt ok! Eu sunt mai nebună, n-am avut dureri, n-am avut nimic. S-au mirat toți!

Ai urcat pe scenă la doar câteva zile după operație, deși nu aveai voie...

Da așa a fost, chiar nu aveam voie, am urcat pe scenă la Sala Palatului, alături de Taraful din Clejani, pentru mine o super ocazie și o super onoare. Eram la câteva zile supă operație, deși nu aveam voie, asta e am călcat un pic pe bec și cu asta basta!

A fost greu pentru că a trebuit să port o ținută cam ciudată, cu multe chestii pe mine. Nu am putut să port tocuri, nici să mă îmbrac cum vreau eu. M-am îmbrăcat cam nașpa, dar nu contează.

Acum mai ții vreo dietă? Ai slăbit foarte mult...

În momentul de față încerc să mănânc cât de sănătos pot, pentru că, nefăcând sport, trebuie să am mare grijă pentru că imediat te îngrași la loc.

Ai mai vrea să mai schimbi ceva la tine?

Nu mai fac nici o interveție, gata! Pur și simplu, mult sport și atâta tot!

Are un nou tatuaj, pe gât!

Ați terminat cu mutatul în casă nouă?

Suntem la un 90 la sută gata, mai sunt mici chichițe de reparat, câteva detalii, dar eu zic că se rezolvă rapid. A ieșit super casa, exact cum ne-am dorit. Mă uit în jur și nu-mi vine să cred că este casa noastră. Am muncit foarte mult pentru ea și cred că toți oamenii care au trudit din greu pentru viețile lor știu ce înseamnă asta.

Observ că ți-ai făcut și niște tatuaje noi pe gât...

Da, tatuajul este în limba engleză și scrie așa: „Dumnezeu mi-a dat și eu voi da întregii lumi”. Mă refer la voce, bineînțeles.

Ți-a dat mai mult decât voce, te simți o femeie împlinită? Ce-ți lipsește la momentul ăsta?

Nu-mi lipsește absolut nimic, am absolut tot ce-mi doresc. În primul rând sunt înzestrată cu un talent pe care multă lume ar vrea să-l aibe și sunt sănătoasă. Sunt fericită pentru viața pe care o duc și pentru că am ocazia, zi de zi, să trăiesc din ceea ce-mi place să fac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net