Oana Radu, de urgență la spital, în Paris: «Nu mai pot»!

Ultima actualizare:

Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate care, dacă nu sunt tratate corespunzător, ar putea să o împiedice să facă ceea ce iubește cel mai mult: să urce pe scenă pentru a încânta publicul cu melodiile sale.

Oana Radu, speriată că și-ar putea pierde vocea
Oana Radu, speriată că și-ar putea pierde vocea

Oana Radu se află momentan în Franța pentru a descoperi care este motivul pentru care nu scapă de răgușeala care o împiedică să cânte așa cum și-ar dori. Problemele artistei ar fi apărut în urmă cu aproximativ patru ani și, deși a renunțat la fumat și la alimentele care ar putea să îi irite gâtul, simptomul deranjant nu a dispărut. Așadar, Oana a cerut ajutorul celor mai buni medici pentru a identifica motivul care îi creează disconfort și o ține departe de scenă. 

Oana a vorbit fanilor pe pagina personală de Instagram despre problema sa de sănătate. Cu siguranță, va reveni cu detalii despre modul în care a decurs consultația. 

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic, și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta.

De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiței, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a spus Oana Radu. 

Oana Radu a slăbit peste 50 de kilograme

Oana Radu s-a luptat ani întregi cu kilogramele în plus. După multe eforturi, ore nenumărate petrecute la sală și o dietă adecvată, solista a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o.

Mulți au acuzat-o pe Oana Radu că și-a operat stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă solista a negat vehement acest lucru, în repetate rânduri. În plus, ea susține că și de celulită a scăpat doar plin aplicarea unei simple creme, nu prin intervențiile în cabinetul unui medic estetician.  Oana a reușit să ajungă de la 121 de kilograme la 57 de kilograme, iar procesul nu se oprește aici! 

Oana Radu și-a pierdut iubitul în urma unui accident teribil 

Oana Radu a trecut prin momente traumatizante în urmă cu trei ani. Iubitul său de la vremea respectivă a fost incendiat cu un cocktail molotov. În ciuda faptului că medicii s-au chinuit din răsputeri să îi salveze viața, bărbatul a decedat. Oana a suferit cumplit și a povestit că, timp de câteva luni, s-a simțit vinovată și neputincioasă din cauza celor întâmplate. 

„Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el.

În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață", a povestit Oana Radu. 

Timpul a trecut, iar Oana a reușit să facă pace cu trecutul. În prezent este căsătorită cu Cătălin Dobrescu, bărbatul care i-a fost și antrenor de fitness și se bucură de fiecare zi alături de el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net