Ce intervenție drastică a suferit Roxana Blagu după două nașteri! „Mi se duseseră departe!”

#Exclusiv Click!

La 37 de ani, Roxana Blagu, una dintre grațiile din trupa Trident, este mămica unui băiețel care merge deja la grădiniță! După două nașteri, însă, Roxana și-a ajustat atât sânii, cât și abdomenul cu ajutorul intervențiilor estetice.

Vă mai aduceți aminte de trupa Trident, adică cele patru frumuseți care făceau furori prin anii 2000 cu blugii rupți și cu posterioarele la vedere?! Acum, fetele s-au așezat la casa lor și sunt mămici.

Roxana Blagu are deja la activ două nașteri, dar se ține foarte bine, la cei 37 de ani. Au ajutat-o, însă, și intervențiile estetice la care a tot apelat în ultima perioadă.

După ce l-a adus pe lume pe micuțul Sasha, în urmă cu doi ani, Roxana și-a micșorat sânii care se lăsaseră foarte mult. Tot atunci, vedeta a mai suferit și o intervenție la nivelul abdomenului.

După ce l-am născut pe Sasha mi-am făcut o operație de micșorare a bustului. Erau și mari, după două sarcini, mai aveau puțin și erau departe, erau pe la buric. I-am pus unde trebuie. I-am pus la loc și acum stau bine”, ne-a declarat cu umor vedeta.

Pandemia a fost cu noroc pentru Roxana Blagu și actualul ei soț, avocatul Andrei Badiu. Fosta componentă a formației Trident l-a adus pe lume, acum doi ani, pe băiețelul lor, Sasha, care a făcut-o să lase în urmă drama vieții ei.

Solista nu și-a văzut fiica, din primul mariaj, de nouă ani de zile. Micuțul Sasha, însă, a crescut vâzând cu ochii și, mai nou, merge la grădiniță.

Roxana Blagu: „Sasha știe și română și engleză, la doi ani!”

Sasha are două luni de când merge la grădiniță. Nu a plâns, nu nimic, nici în prima zi. Sunt foarte mulțumită de el. N-am avut probleme cu el.

Înainte să-l înscriu am vizitat grădinița ca să-mi spună dacă-i place, dacă nu-i place. I-a plăcut. E grădiniță priva, se vorbește și limba engleză. El acasă vorbește oricum ambele limbi pentru că are bonă filipineză și ea nu știe românește.

Are doi ani și opt luni și a prins ambele limbi. Știe să traducă, știe cu cine trebuie să vorbească în engle și cu cine în românește”, ne-a mai spus Roxana, mândră tare de băiețelul ei.

Roxana Blagu și avocatul Andrei Badiu, fostul soț a Oanei Frigescu, s-au căsătorit religios, chiar după nașterea bebelușului lor. Cei doi au organizat, în aceeași zi, și botezul băiețelului lor.

Cu socrii înțeleg foarte bine, sunt ca și părinții mei. Mergem la fiecare sfârșit de săptămână la ei, căci Sasha are program special cu bunicii”, ne-a mai spus fosta solistă de la Trident.

Roxana Blagu s-a căsătorit pe pandemie cu avocatul Andrei Badiu

Roxana Blagu (37 de ani), fosta solistă a trupei Trident, se iubește de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al ex-știristei Oana Frigescu. Cei doi au fiecare câte o fetiță din fostele mariaje.

Din păcate, Roxana Blagu nu ține legătura cu fiica ei de nouă ani, pentru că fostul soț a câștigat custodia micuței Oana ( în vârstă acum de 14 ani) în instanță. Roxana și Andrei Badiu au devenit și ei părinții unui băiețel pe nume Sasha care s-a născut, acum doi ani și jumătate, în plină pandemie de coronavirus.

După nașterea bebelușului, mai precis în luna octombire, Roxana Blagu s-a căsătorit religios, într-un cadru restrâns, cu Andrei Badiu. Cei doi au organizat, în aceeași zi, și botezul băiețelului lor, Sasha.

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net