Cum a slăbit Roxana Blagu 20 de kilograme după naștere: „Eram grasă, dar eu mă vedeam divă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Blagu (37 de ani), fosta solistă în trupa Trident, formează un cuplu de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oana Frigescu. Roxana și Andrei au devenit, însă, părinții unui băiețel, pe nume Sasha, care s-a născut pe 1 iulie 2020, în plină pandemie de coronavirus. Doi ani de zile după nașterea băiețelului, Roxana s-a tot luptat cu dietele. A reușit, până la urmă, să slăbească 20 de kilograme!

Roxana Blagu are o familie superbă Sursa: Instagram
Roxana Blagu are o familie superbă Sursa: Instagram

După nașterea bebelușului Sasha, Roxana Blagu s-a căsătorit și religios, într-un cadru restrâns, cu avocatul Andrei Badiu. Cei doi au organizat, chiar în aceeași zi, și botezul băiețelului lor.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Drama Roxanei Blagu de la Trident! O mamă cu inima sfâșiată în două! «Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!»

Doi ani de zile după nașterea băiețelului, Roxana s-a tot luptat cu dietele drastice. A luat nu mai puțin de 20 de kilograme în sarcină, pe nesimțite. Cântăreața ne-a povestit că i-a fost foarte greu să recunoască că se îngrășase atâtea kilograme. Le-a dat jos cu mare dificultate. În cazul ei, nu a funcționat o dietă anume, ci doar fastingul, adică înfometarea cu orele!

Vezi și: Roxana Blagu, 3 operații estetice după ce a născut. Cum arată vedeta super „tunată”: „Sunt foarte mulțumită”

Roxana Blagu face fasting! Se înfometează cu orele!

Roxana Blagu s-a îngrășat considerabil pe vremea când era gravidă cu micuțul Sasha, așa că și în prezent face „foamea”, tocmai pentru a reveni la silueta de pe vremuri, când făcea furori pe scenă cu trupa Trident.

Mai urmărește și: Roxana Blagu, prima dată cu copilul la TV. «Acum 10 ani eram aici plângând și azi am venit râzând»

Pe perioada sarcinii am luat peste 20 kilograme, dar eu nu mă vedeam grasă, mă vedeam cea mai frumoasă, mă vedeam o divă. Fac fasting. Rar manc dulciuri, fac sport. Nu manânc dimineața.

Eu dacă manânc micul dejun, mi-e foame toată ziua. Mănânc pe la 14 ziua și ultima masă la ora 21. Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, dar azi am mâncat o shaorma. Mi se pare simplu! Încep ziua în forță și uit, pur și simplu, să mănânc. Mă înțeleg bine cu dieta asta.

În perioada de opt ore încerc să mănânc cât se poate de sănătos. Recunosc că mai scap la o shaorma. Sincer, sunt destul de pofticioasă de felul meu. Am chiar perioade când mănânc mult , a povestit vedeta, pentru Click!

Nu și-a mai văzut fiica de nouă ani! „Toate luptele mele au fost în zadar”

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, a trăit o dramă ca mamă. Nu și-a văzut fiica de mai bine de nouă ani. Copila a crescut doar cu tatăl și nici măcar nu o acceptă ca mamă.

Roxana Blagu și-a văzut ultima dată fiica într-un parc Sursa: Facebook
Roxana Blagu și-a văzut ultima dată fiica într-un parc Sursa: Facebook

Anul trecut, Roxana Blagu și-a văzut propria fiică doar pentru câteva momente, într-un parc. Fetița, însă, i-a spus verde în față că nu o acceptă. În vârstă de 14 ani, cântăreața și-a văzut copila crescând doar în poze.

E foarte greu pentru un copil și sunt numite traume. E greu să crească fără un părinte, nu contează că e tata sau e mama. Ea știe unde sunt și știe că o aștept cu brațele deschise oricând. Ea nu-și cunoaște frățiorul, bine, îl știe că l-a văzut în poze.

Sunt într-un punct în care nu văd ce mai putea sa fac, înainte mă luptam s-o văd, alergam după ea peste tot. Au trecut atâția ani, toate luptele mele au fost în zadar”, ne-a declarat fosta solistă de la trupa Trident.

Roxana Blagu a făcut parte din trupa Trident, împreună cu Andreea Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul muzical a activat între anii 2004-2006, perioadă în care fetele au susținut peste 300 de concerte. Trupa a lansat, însă, un singur album.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net