INTERVIU EXCLUSIV Drama Roxanei Blagu de la Trident! O mamă cu inima sfâșiată în două! «Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!»

Ultima actualizare:

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, trăiește de ani întregi un coșmar. Nimeni și nimic nu-i poate alina dorul de fetița ei, pe care nu a văzut-o timp de opt ani. Anul trecut, a văzut-o pentru câteva momente, într-un parc, dar fetița i-a spus în față că nu o acceptă ca mamă. Roxana are acum însă un băiețel, născut pe pandemie, care o ajută să treacă mai ușor peste drama vieții ei.

Roxana Blagu are un băiețel cu avocatul Andrei Badiu Sursa: Instagram
Roxana Blagu are un băiețel cu avocatul Andrei Badiu Sursa: Instagram

Mai mare dramă pentru o mamă nici că nu poate exista! Roxana Blagu nu și-a văzut fiica timp de opt ani. Fetița nu o recunoaște ca mamă și nici nu vrea să o vadă! Roxana își trăiește durerea în tăcere, cu gândul că, într-o bună zi, fiica ei va dori totuși să o cunoască! Roxana Blagu nu a mai ținut legătura cu fiica ei, după ce fostul partener de viață a câștigat custodia micuței Oana (13 ani) în instanță.

Fosta solista a trupei Trident și-a refăcut, între timp, viața alături de avocatul Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Roxana a adus pe lume, în plină pandemie de coronavirus un băiețel, Sasha (1 an și jumătate), care o ajută să treacă mai ușor peste drama vieții ei.

”Dorul nu poate să mi-l ia nimeni!"

  • Roxana, ați trecut cu bine de pandemie? A avut cineva din familie Covid?

Am trecut cu bine peste pandemie, am avut cu toții Covid toată familia, de la bunici, bonă, până la cel mic. Din fericire, a fost un episod destul de ușor.

  • Ce face micuțul Sasha? Ai apelat la ajutorul unei bone pentru a-l crește sau va descurcați singuri?

Sasha este bine, crește, deși mie mi se pare că trece timpul mult prea repede. Avem o bonă filipineză, care a revenit în țară după 10 ani, este aceeași bonă pe care am avut-o și la fetița mea.

  • Acum că s-au ridicat restricțiile plănuiți să mergeți într-o vacanță? Unde anume?

Sasha a mers în vacanțe încă de la o lună. Când a împlinit o lună am mers la munte, apoi am fost la mare. A fost până acum în Turcia, în Grecia. Am avut cam mereu vacanțe cu el. Și anul acesta vom avea vacanțe, una va fi în Turcia, pentru că este destinația numărul unu pentru copii. Și probabil Grecia, încă nu știm sigur.

  • În ce măsură îți alină băiețelul tău dorul de fetița ta? Ai mai văzut-o? Ai reușit să mai vorbești cu ea?

Pot spune că Sasha ne-a înfrumusețat zilele și viața tuturor, de la bunici până la noi, părinții. Nu este ușor, dar mă descurc destul de bine cu această situație, destul de dificilă.

Ultima dată când am văzut-o, am văzut-o în parc. Am reușit să stăm așa pe fugă, cât de cât de vorbă. Bineînțeles că nu mă acceptă, nu mă vrea. Sper ca timpul să rezolve această problemă și să vină o zi în care va fi curioasă să mă cunoască, să știe cum este mama ei.

  • Ce viitor îi prevezi lui Sasha? E talentat la cântat?

Sasha este fascinat de cifre, cred că seamănă cu tăticul lui. Vreau să-i fac fix ceea ce-i place lui. Nu vreau să-l îndrum eu către ceva anume. Îmi doresc să fie fericit, cred că asta e cel mai important orice ar alege el.

  • Ești speriată de războiul din Ucraina?

Nu pot să spun că sunt speriată, e o perioadă destul de grea și ne afectează pe toți. Încerc să mă acomodez cu problemele zilnice și să îmi văd de viață așa cum se poate în această perioadă.

  • Ce mai știi despre fostele colege de la Trident? Mai țineți legătura?

Țin legătura în continuare cu fostele mele colege pentru că noi, înainte de toate am fost prietene, am fost ca o familie și încă suntem. De exemplu, cu Andreea nu trec două zile fără să vărbim, ori la telefon, ori să ne vizităm. Suntem prieteni de familie și îmi este ca o soră. 

Pe Loredana o văd un pic mai rar pentru că ea locuiește la Londra și ne vedem atunci când ajunge ea în țară, sau dacă ajungem noi la Londra. Vorbim a telefon, ținem legătura și pe rețelele de socializare. Când l-am născut pe Sasha, a venit să-l vadă. Ele sunt ca familia mea!

S-a căsătorit pe pandemie cu Andrei Badiu

Roxana Blagu (36 de ani), fosta solistă a trupei Trident, formează un cuplu de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oana Frigescu. Cei doi au fiecare câte o fetiță din fostele mariaje.

Roxana și Andrei Badiu au devenit părinții unui băiețel, pe nume Sasha, care s-a născut pe 1 iulie 2020, în plină pandemie de coronavirus. După nașterea bebelușului, mai precis în luna octombire, Roxana Blagu s-a căsătorit religios, într-un cadru restrâns, cu Andrei Badiu. Cei doi au organizat, în aceeași zi, și botezul băiețelului lor, Sasha.

Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreea Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album.

cub roxana blagu animat gif

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net