EXCLUSIV Roxana Blagu: "Toată familia a avut COVID". Fosta solistă face dezvăluiri și despre cel mai trist subiect al vieții sale

Ultima actualizare:
Bebe Sasha a cântărit la naștere aproape 4,5 kg
Bebe Sasha a cântărit la naștere aproape 4,5 kg

Roxana Blagu (34 de ani) zâmbește, dar în sufletul ei trăiește o dramă care se prelungește pe zi ce trece. Nu și-a văzut fiica în ultimii șapte ani, însă noua familie, pe care și-a construit-o alături de Andrei Badiu, îi dă putere și credință. Fosta componentă a formației Trident a adus pe lume un băiețel care o ajută să treacă mai ușor peste drama vieții ei. Roxana Blagu trăiește un nou început alături de soțul ei, Andrei Badiu, și de băiețelul lor, Sasha. Năzdrăvanul, născut în pandemie, a avut 4,5 kg la naștere și umple casa de zâmbete și bucurie. După venirea pe lume a copilului, vedeta, dar și membrii familiei sale, s-au confruntat cu o formă ușoară de Covid.

 • Click!: Roxana, în pandemie tu ai avut parte de noroc. L-ai nascut pe micuțul Sasha. Cum a fost nașterea în aceste condiții?

Roxana Blagu: Nu voi uita niciodată sentimentul pe care l-am avut atunci când soțul meu m-a lăsat la intrarea în spital. Pandemia ne-a furat momente unice. Momente pe care în mod normal le-am fi trăit unul lângă altul. Pentru unele proaspete mămici poate fi traumatizant tot ce se întâmplă la naștere, pe pandemie, dar important este că suntem sănătoși acum.

 • Sperai să devii din nou mămică? A fost un copil programat sau un miracol?

A fost un copil mult dorit de câțiva ani și este un miracol pentru noi.

Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi
Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi
 • Cum e Andrei ca tătic? Se descurcă la schimbat pamperși?

Andrei este tatăl ideal, a fost primul lucru care m-a atras la el, văzându-l cât de multă grijă îi purta Mariei, fetița lui. Schimbă scutece, îi dă bebelușului să mănânce, îi face băiță, am un mare ajutor.

 • Care a fost cel mai greu moment pentru voi ca părinți?

Faptul că avem copii din căsătoriile anterioare și nu putem petrece timp cu ei alături de Sasha.

 • Ați făcut nunta și botezul în aceeași zi. Cum v-ați descurcat cu restricțiile?

Foarte greu. Cu două zile înainte de eveniment am fost nevoiți să renunțăm la un număr considerabil de invitați! Dar am făcut-o și pe asta anul acesta!

 • Te sperie virusul?

Nu ne sperie! Toată familia a avut Covid, noi, părinții. Am trecut cu bine, fără complicații. Este prima dată când spun! Acum două luni am avut. Simptomele au fost ușoare, nici nu ne-am fi dat seama dacă nu ne-am fi testat. Bebelușul a fost singurul care a scăpat.

 • Ce ți-a lipsit cel mai mult în izolare? Te-ai mai văzut cu rudele, cu Matei Stratan, vărul tău?

Sinceră să fiu nu am simșit izolarea, pentru că eram însărcinată și mă deplasam cam greu. Matei ne vizitează când îi permite timpul și este mereu prezent la evenimentele din familie.

 • Care este cel mai mare regret al vieții tale?

Faptul că m-am lăsat pradă șantajului emoțional și am permis să fiu tratată urât, crezând la acel moment că nu merit mai mult!

 • Ești o mamică fericită și împlinită acum. Ți-ai dori ca Sasha să-și întâlnească surioara? Crezi că va fi posibil?

Este singurul lucru care îmi lipsește și bineînțeles că sper ca într-o zi, cât se poate de apropiată, acest lucru să se întâmple! Fetița mea cu siguranță își va iubi foarte mult frățiorul!

 • Andrei mai are și el o fetiță dintr-o altă căsătorie. A făcut cunoștință cu Sasha?

Da, Maria l-a cunoscut pe Sasha și era foarte bucuroasă că are un frățior!

 • Mai ții legătura cu vreo colegă de la Trident?

Da, suntem prietene în continuare, cu Loredana mă văd mai rar, doar atunci când vine în țară, în rest vorbim la telefon. Cu Andreia se întâmplă să vorbesc chiar zilnic. Înainte de a fi un proiect muzical, am fost prietene și așa am rămas. Ne considerăm o familie.


  Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași ziFoto: Arhivă personală
Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași ziFoto: Arhivă personală

Roxana Blagu, nuntă în pandemie cu Andrei Badiu

Roxana Blagu (34 de ani), fosta solistă a trupei Trident, se iubește de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oana Frigescu. Cei doi au fiecare câte o fetiță din fostele mariaje. Din păcate, de 7 ani, Roxana Blagu nu poate ține legătura cu fiica ei, acum în vârstă de 12 ani, care se află în grija fostului soț. Roxana și Andrei Badiu au devenit și ei părinții unui băiețel pe nume Sasha, care s-a născut pe 1 iulie, în plină pandemie de coronavirus. După nașterea bebelușului, mai precis în luna octombrie, Roxana Blagu s-a căsătorit religios, într-un cadru restrâns, cu Andrei Badiu. Cei doi au organizat, în aceeași zi, și botezul băiețelului lor, Sasha. Roxana Blagu a format trupa Trident împreună cu Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte și a lansat un singur album. Chiar dacă mai păstrează legătura și azi, cele trei nu s-au gândit să revină în muzică în formația cu care s-au lansat.

Citește și:

Roxana Blagu, ex-Trident, nu și-a mai văzut fetița de 7 ani. Oana locuiește cu tatăl ei: „Suntem străine”

Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi. Ce mireasă frumoasă a fost! Imagini de la petrecere

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
banner Alina Radi png
image png
image png
image png
banner anamaria prodan png
banner cosmina pasarin png
image
actualitate.net