Roxana Blagu, drama unei mame disperate! Mesaj sfâșietor pentru fiica ei de 14 ani, care nu o acceptă: „A crescut fără mine! Toate luptele mele au fost în zadar!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, trăiește de ani de zile o dramă! Nimic nu-i poate alina dorul de fetița ei, pe care nu a văzut-o timp de nouă ani. Fiica ei a crescut doar cu tatăl ei, în toată această perioadă, și nu o acceptă pe vedetă ca mamă. Fosta cântăreață mai are un copil, un băiețel născut în pandemie.

Roxana Blagu se topește de dorul fiicei ei Sursa: Instagram
Roxana Blagu se topește de dorul fiicei ei Sursa: Instagram

În 2021, Roxana Blagu și-a văzut propria fiică doar pentru câteva momente, într-un parc. Adolescenta, care împlinește 14 ani, zilele acestea, i-a spus atunci verde în față că nu o acceptă ca mamă. De nouă ani de zile, Roxana trăiește un adevărat coșmar! Fosta solistă de la trupa Trident și-a văzut fiica, în toți acești ani, doar în poze!

Roxana Blagu: „Nu văd ce aș mai putea să fac! Relația cu fiica mea nu există!”

Nu am mai vorbit, ea face săptămâna aceasta 14 ani. Știu cum arată, ea știe cum arăt eu, doar că nu avem nici un fel de legătură. Din păcate, relația noastră nu există practic de ani de zile. Ea a crescut fără mamă de la 5 ani. E foarte greu, poate că acum nu realizează încă.

E foarte greu pentru un copil și sunt numite traume. E greu să crească fără un părinte, nu contează că e tata sau e mama. Ea știe unde sunt și știe că o aștept cu brațele deshise oricând. Ea nu-și cunoaște frățiorul, îl știe doar din poze.

Sunt într-un punct în care nu văd ce mai putea sa fac, înainte mă luptam s-o văd, alergam după ea peste tot. Au trecut atâția ani, toate luptele mele au fost în zadar.”, ne-a declarat dezamăgită fosta solistă a trupei Trident.

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară în pandemie!

Roxana Blagu are și un băiețel, născut în timpul pandemiei. Micuțul Sasha a scos-o, practic, din depresia urâtă cauzată de lipsa fiice ei. Micuțul, în vârstă de doi anișori, nu și-a văzut niciodată surioara față în față.

Acum există și Sasha, încerc să fac în așa fel ca el să nu simtă durerea asta a mea. Vreau ca el să fie crescut așa cum mi-aș fi dorit să fi crescut și ea, fără greutăți și probleme, într-o familie plină de armonie.

Sasha are doi ani și o lună, avem și bonă, dar încercăm atunci când lipsește unul să fie celălalt. E foarte cuminte, copilul ăsta e perfect, a fost ca un pansament pentru mine. Îmi alină toate suferințele.

Eu îi explic lui Sasha, îi povestesc, că am poze cu ea prin casă, știe că e ea, cât înțelege el. O să fie mai greu când va începe Sasha să crească și va începe să pună întrebări. Atunci nu știu cum o să-i explic că nu poate sa aibă o legătură cu ea.”, a mai spus Roxana, pentru Click!.

Este căsătorită cu avocatul Andrei Badiu

Roxana Blagu (37 de ani), fosta solistă în trupa Trident, formează un cuplu de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oana Frigescu. Cei doi au fiecare câte o fetiță din fostele mariaje.

Roxana și Andrei Badiu au devenit părinții unui băiețel, pe nume Sasha, care s-a născut pe 1 iulie 2020, în plină pandemie de coronavirus. După nașterea bebelușului, în luna octombrie, cei doi s-au căsătorit și religios, într-un cadru restrâns. Cei doi au organizat, chiar în aceeași zi, și botezul băiețelului lor, Sasha.

Roxana Blagu a făcut parte din trupa Trident, împreună cu Andreea Sibechi și Loredana Poghircă. Grupul muzical a funcționat între anii 2004-2006, perioadă în care a susținut peste 300 de concerte. Fetele au lansat doar un singur album.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net