Roxana Blagu, schimbare radicală de look! A apelat la estetician și... WOW, ce rezultate!

Roxana Blagu, ex. Trident, și-a făcut o schimbare radicală de look, cu ajutorul medicului estetician! Vedeta și-a făcut o intervenție chirurgicală la care nu multe femei apelează, dar la care ea visa de ani buni! Cum arată focoasa brunetă acum?

roxana blagu jpeg
Roxana Blagu, schimbare radicală de look! A apelat la estetician și... WOW, ce rezultate!

Roxana Blagu este protagonista unor ședințe foto care mai de care mai sexy, iar imaginile ajung să primească sute, chiar mii de aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare. Are mare grijă să arate fără cusur cu orice ocazie, iar decizia pe care a luat-o de această dată este, fără doar și poate, una radicală! Vedeta a apelat la medicul estetician pentru o intervenție la care visează de mai bine de 13 ani.

Citește și Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi. Ce mireasă frumoasă a fost! Imagini de la petrecere

Roxana Blagu a adus doi copii pe lume, iar corpul său a suferit modificări care îi displăceau total vedetei. Din acest motiv, încă de la nașterea primului său copil, sânii fostei soliste și-au schimbat aspectul, iar ea a început să se intereseze de modalități prin care să-și recapete stima de sine. Astfel, Roxana a aflat despre intervenția de micșorare a bustului, însă i-au trebuit 13 ani până să facă acest pas.

Roxana Blagu și-a micșorat sânii, după 13 ani. De ce a amânat procedura atât de mult?

Mama Natură a fost generoasă cu vedeta noastră și a înzestrat-o cu un bust de dimensiuni impresionante. După naștere, însă, gravitația și-a făcut simțită prezența, iar aspectul decolteului său s-a schimbat considerabil, susține Roxana. S-a documentat temeinic și a căutat un doctor bun, care să îi inspire încredere și iată că, un deceniu și aproape jumătate mai târziu, vedeta și-a împlinit visul.

image
Roxana după operația de micșorare a bustului

„Andrei (n.r. soțul său) chiar mi-a zis dacă nu-i mai bine să-mi schimb mașina, să-mi iau una nouă, dar eu eram hotărâtă în privința operațiilor. Așa că mi-am micșorat și ridicat sânii, mi-am făcut și abdomenul.

Totul m-a costat cam 9.000 de euro. Dacă tot decisesem să fac o intervenție chirugicală, am zis să îmbunătățesc tot ce consideram eu că trebuie”, a declarat Roxana, pentru Impact.

stanga
dreapta
Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi jpeg
Roxana Blagu  și fiul ei jpeg
roxana blagu png
roxana blagu 2 jpeg
roxana blagu insarcinata trident gravida andrei badiu fostul sot oana frigescu 4 jpg jpeg
roxana blagu insarcinata trident gravida andrei badiu fostul sot oana frigescu 3 jpg jpeg
Roxana Blagu și Andrei jpeg
10 roxana blagu insarcinata 1 jpg jpeg
1 roxana blagu ex trident este insarcinata 3 jpg jpeg
8 roxana blagu si sotul jpg jpeg
4 roxana blagu este insarcinata 3 jpg jpeg
11 roxana blagu insarcinata 2 jpg jpeg

A dat o mașină nouă pe sâni mai mici! Scoate lunar sume impresionante din buzunar

Mai mult, se pare că vedeta a preferat să renunțe la „luxul” de a-și cumpăra o mașină nou-nouță, în favoarea operațiilor estetice. Pe lângă micșorarea sânilor, Roxana Blagu a apelat și la o intervenție în zona abdomenului. Mai mult decât atât, pe lângă sumele pe care le cheltuie pentru a arăta bine, fosta solistă are „grijă” și de angajații săi! Are un atelier de haine la care cel mai mic salariu ar fi 3.000 de lei, la care se mai adaugă 600 de Euro pe care îi plătește lunar bonei sale.

Citește și Roxana Blagu, prima dată cu copilul la TV. «Acum 10 ani eram aici plângând și azi am venit râzând»

Bruneta a trecut printr-un divorț dureros, pierzând custodia primului copil pe care nu l-a mai văzut de ani buni. Între timp, s-a recăsătorit și s-a reorientat și pe plan profesional. Are o căsnicie fericită, este mama unui băiețel, iar afacerile îi aduc mari satisfacții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg