Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi. Ce mireasă frumoasă a fost! Imagini de la petrecere

image
Roxana Blagu, nuntă și botez în aceeași zi

Roxana Blagu a bifat în acest weekend două evenimente extrem de importante și speciale din viața sa, organizând împreună și nunta ei și botezul micuțului Sasha.

Având în vedere condițiile din această perioadă, evenimentul s-a bucurat doar de prezența familiei și a apropiaților cuplului, care au trăit și ei emoțiile aferente alături de Roxana Blagu, care i-a spus „Da” partenerului ei, Andrei Badiu, în cadrul unei cununii religioase „neașteptate” pentru invitați.

„Gata, am trecut de stresul botezului. Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitații noștri. Pot spune că începând de miercuri, acestea au fost unele dintre cele mai stresante zile din viața mea. Din cauza restricțiilor și a situației actuale, a trebuit joi să anunț aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină”, a povestit mireasa.

image
Micuțul Sasha a fost foarte cuminte la botez

Totuși, evenimentul a fost un succes, tot stresul adunat meritând într-un final, iar Roxana a fost extrem de mândră de băiețelul ei, care a stat foarte cuminte la botez, astfel că nu a fost nevoie să mai adauge și alte clipte tensionate la cele deja existente pe care le acumulase de-a lungul zilelor de pregătiri intense.

image
Ținuta pentru botez

„Sasha a fost cel mai cuminte bebeluș și nu a plâns o secundă, ba mai mult, a fost atât de curios și atent la tot ce se întâmplă în timpul slujbei de parcă înțelegea tot! Suntem binecuvântați cu așa minune!

Vremea a ținut cu noi și s-a putut desfășura totul bine. Mulțumim celor care au fost alături de noi fizic, dar și celor care au înțeles situația și ne-au transmis toată energia lor pozitivă.

image
Ținuta pentru botezFoto: Arhivă personală

Persoane dragi, familie și prieteni extrem de apropiați de care îmi este dor și abia aștept să ne putem vedea când toată această perioadă urâtă va trece. Înainte de toate, sănătatea este cea mai importantă”, a mai povestit Roxana Blagu.

Printre invitați s-au numărat și Adelina Pestrițu și partenerul ei, Virgil Șteblea. Fericita mireasă a purtat o rochie albă, ce nu era marcată în talie, ci deasupra bustului, până la gambe, iar în zona capului aceasta a accesorizat cu o coroniță. Pentru botez a optat pentru o rochie până în pământ, cu buline și mânecă scurtă.

image
Foto: Arhivă personală
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Vulcan. Foto: Daniel Guță
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf