Roxana Blagu își „urlă” durerea de mamă! Fiica ei, Oana, o respinge și nu vrea să o vadă: „Mi-a zis s-o las în pace”

Roxana Blagu (36 de ani), fosta componentă a trupei Trident, ascunde în sufletul său o suferință de nedescris. Prezentă zilele trecut la un eveniment monden, vedeta ne-a povestit cât de mult s-a chinuit să reia legătura cu fiica sa, Oana (14 ani) care locuiește acum cu fostul partener de viață, Marcel Sârbu. Vedeta ne-a mărturisit că orice efort făcut de ea față de adolescentă a fost un total eșec.

„Doar o mamă poate ști ce e dorul de copii” este o melodie interpretată de Maria Ciobanu (85 de ani) care a reușit să ungă sufletele multor femei ce au probleme cu propriii lor copii. Viața Roxanei Blagu s-a schimbat radical în urma separării de afaceristul Marcel Sârbu. Asta din cauză că reprezentanții instanței au ales să îi încredințeze custodia tatălui, astfel că fetița refuză acum să aibă orice comunicare cu femeia care i-a dat viață. Acest lucru se întâmplă de 9 ani!

Roxana Blagu, devastată de gesturile fiicei sale

Roxana Blagu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că relația cu fiica ei nu mai există de 9 ani, iar adolescenta a ajuns la vârsta de 14 ani. I-a blocat toate numerele de telefon și refuză categoric să păstreze legătura cu ea, motiv pentru care vedeta este extrem de mâhnită. 

Citește și - INTERVIU EXCLUSIV Drama Roxanei Blagu de la Trident! O mamă cu inima sfâșiată în două! «Fetița mea nu mă acceptă, nu mă vrea!»

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus”, a declarat Roxana Blagu pentru Click!

Roxana Blagu: „Oana mi-a spus clar să o las în pace”

Fosta componentă a trupei Trident ne-a mai mărturisit că suferă enorm că nu o are pe fiica sa alături și că nu poate fi lângă ea, pentru a vedea cum crește, cum se dezvoltă, cum se joacă și cum devine, din copilă, adolescentă. 

„Ne-am întâlnit întâmplător în parc (n.r – Roxana și Oana) pentru că frecventăm același parc. Sasha (n.r – fiul Roxanei Blagu) este micuț, așa că mergem în cel mai apropiat parc al nostru, iar de multe ori s-a întâmplat să fie și ea.

Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare să văd cum arată pentru că este greu pentru mine. Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc”, a conchis pentru Click! Roxana Blagu.

Roxana Blagu a rămas fără fiică, după ce s-a pronunțat custodia

Reprezentanții instanței au decis ca Oana să rămână în grija tatălui după declarațiile pe care minora le-a făcut, atunci, în sala de judecată. Se pare că Oana ar fi spus că își dorește să trăiască alături de tatăl său, căci acasă la Roxana Blagu, nu se simte bine și nu este tratată ca atare. 

 „Oana le-a spus că nu vrea să stea cu mama ei, că nu îi dă mâncare bună, că doarme în pat cu mama și cu iubitul ei, Andrei, că nu a mai lăsat-o la grădiniță ca să nu mă mai vadă pe mine. Oanei îi e frica de mama ei”, spunea Marcel Sârbu atunci pentru Spynews.ro.

După acest eșec emoțional, Roxana Blagu și-a refăcut viața amoroasă alături de Andrei Badiu cu care are și un băiețel de doi anișori pe nume Sasha.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net