Oana Radu, măcinată de regrete față de fostul iubit care a murit incendiat. Îi pare rău pentru lucrurile spuse atunci: „Când am fost la înmormântarea lui...”

Ultimii ani din viața Oanei Radu au fost plini de încercări care nu se termină nici acum. Dacă în urmă cu câteva zile a declarat că ea și Cătălin Dobrescu au decis să divorțeze, artista a vorbit și despre tragica moarte a fostului iubit incendiat în scara blocului, Alin Suflea. 

Oana Radu și Alin Suflea / foto: Social media
Oana Radu și Alin Suflea / foto: Social media

Artista regretă acum anumite declarații despre fostul iubit, pe care le-a făcut la scurt timp după moartea lui. Oana Radu a fost invitată în podcastul moderat de artistul Jorge, și-a pus inima pe tavă și a făcut cele mai sincere destăinuiri. 

Oana Radu: „Omul ăla este mort și nu se poate apăra”

În anul 2019, Alin Suflea a fost incendiat de un individ în scara blocului, după ce a aruncat un cocktail molotov asupra lui, urmând ca după câteva săptămâni să moară. La doar câteva luni de la eveniment, Oana Radu a fost aspru criticată pentru că s-a cuplat cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, cel de care divorțează după 3 ani. Ce are de spus vedeta despre Alin Suflea. 

„În anul în care el a murit, noi nu mai eram practic împreună fizic. Locuiam în aceeași casă, dar nu eram practic ca și doi iubiti. Nu pot să zic că nu aveam sentimente pentru el, că de asta stăteam cu el. Nu vreau să zic mai multe, pentru că și așa m-am dus la o emisiune și m-a tras prezentatorul de limbă și am zis chestii nașpa, pe care le regret din suflet, pentru că omul ăla este mort și nu se poate apăra.

Alin Suflea a murit incendiat / foto: Social media
Alin Suflea a murit incendiat / foto: Social media

Dar oamenii trebuie să înteleagă că atunci când e foarte multă presiune pe tine, că atunci era presiune pe mine cât casa. Mă presau oamenii din jurul meu, mă presau oamenii în online, mă sunau ziare, trăisem o traumă și nimeni nu se gândea la cum mă simt eu, de fapt. Toti voiau ceva de la mine, de parcă eram eu vinovată.A fost un accident tragic, oribil. Nu a fost nimeni vinovat. Nu stiu să spun, dar eu am trăit un coșmar. Am trăit o stare de șoc, poate și multe dintre chestiile pe care le-am făcut sau spus atunci au legătură cu faptul că eram într-o stare de șoc.

Eu când am fost la înmormântarea lui….mulți s-au întrebat de ce nu plâng și nu-l jelesc. Oamenii trebuie să înțeleagă că suferim diferit, nu trebuie toți să plângem cu lacrimi de crocodil. Pur si simplu, într-un moment de șoc poti să fii împrietit si să nu ai nicio reacție. Eu nu clipeam, tu dacă veneai să mă întrebi unde sunt, eu nu știam să-ți spun. Habar nu aveam ce se întâmplă.”, a declarat Oana Radu, in podcast Vorba lu’ Jorge.

„Poate că voi plăti pentru greșelile mele”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit / foto: Instagram
Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit / foto: Instagram

Vedeta a vorbit și despre începutul poveștii de dragoste dintre ea și fostul soț, care s-a petrecut în perioada de doliu a fostului iubit. Oana Radu a mărturisit că antrenorul de fitness i-a fost aproape în cele mai grele momente, a fost sprijinul de care aveam mare nevoie. Tot ce și-a dorit a fost să fie fericită. 

„Când a apărut Cătălin în viața mea a fost primul meu moment din viață când am fost fericită. Mi s-a părut că cineva mă iubește, mă apreciează, vrea să mă salveze din iad, pentru că am fost în iad. Cu anxietate, cu panică…o perioadă groaznică. Și am zis, eu nu vreau să fiu falsă, să mint sau să mă ascund. Asta sunt, am o relație, mi-o asum, judecați-mă, dați cu pietre voi, ăștia perfecți. Asta sunt, judecați-mă! Mi-am dorit să fiu fericită și mi s-a părut că am și eu dreptul la fericire. Dacă am greșit, poate că plătesc, poate că voi plăti pentru greșelile mele”, a mai spus Oana Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net