„Sunt în cea mai grea perioadă a vieții mele!" Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu

Oana Radu (29 de ani) a anunțat că s-a despărțit de soțul ei la trei ani de la cununia civilă. După ce a recunoscut acest lucru într-un story postat pe pagina sa de Instagram, artista a povestit, invitată fiind la podcastul "Vorba lu Jorge", că este în cea mai grea perioada a vieții ei după despărțirea de soțul său, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. Acesta s-a postat ieri cu mușchii la vedere chiar din casa în care probabil încă mai locuiește alături de cântăreață.

Oana Radu, afectată de despărțirea de Cătălin Dobrescu

Sunt în cea mai grea perioadă a vieții mele! Cea mai grea de până acum! Eu și soțul meu ne-am separat!", i-a mărturisit Oana Radu lui Jorge atunci când acesta a întrebat-o ce s-a întâmplat pe plan emoțional. Pe lângă faptul că a recunoscut că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu, Oana Radu i-a mai spus lui Jorge că s-a și îngrășat puțin din cauza perioadei stresante prin care trece acum.

M-am îngrășat câteva kilograme, puțin mai multe.. pentru că emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare. Grăsuțele mele știu despre ce este vorba", a mărturisit artista.

Cântăreața nu a intrat în prea multe detalii cu privire la separarea sa de Cătălin Dobrescu dar a recunoscut că acest lucru a dărâmat-o din punct de vedere emoțional.

„Nu o să zic foarte multe despre asta că nu am vorbit nicăieri momentan. Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să începem așa plângând direct.

Sunt într-o perioadă foarte - foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum deși am avut multe chestii grele în viață. Treaba asta m-a cam dărâmat. Cel mai tare m-a dărâmat faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, n-a existat niciun motiv. Pur și simplu noi suntem atât de la fel încât ne respingem.

Asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că am și stat și foarte mult timp împreună pentru că noi ne-am petrecut practic din prima zi, toată viață împreună. N-am stat nicio zi separați. Și cumva când ai aceeași persoană și la muncă și acasă, asta dăunează relației”, a povestit artista.

„Da, într-adevăr, emoțional sunt praf. Dar eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți. Și totodată mai cred că dacă eu și Cătălin sau orice sau oricine în lumea astea suntem sau sunt suflete pereche vom fi împreună. Poate are Dumnezeu un plan pentru fiecare dintre noi! (...) E foarte greu și cred că și lui îi e la fel de greu ca și mie, de fapt știu sigur că îi e greu”, a ținut să precizeze Oana Radu.

Oana Radu: „Mă presau oamenii din jurul meu”

Pe lângă subiectul despărțirii de soțul ei, care este acum pe buzele tuturor, Jorge a mai intrat cu Oana Radu într-o discuție legată de  fostul partener  de viață al artistei, Alin Mihai Suflea, care a pierdut lupta cu viața pe 7 septembrie 2019, la trei săptămâni după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova, acesta având arsuri pe 75% din corp. La momentul respectiv, Oana Radu a fost judecată de oameni pentru că și-a trăit suferința în felul ei și nu a vărsat lacrimi amare la căpătâiul fostului iubit.

Când iubitul tău a murit multe persoane te-au judecat că ai sărit dintr-o barcă în alta și că te-ai combinat imediat cu antrenorul. Și toți te judecau că tu de fapt erai cu el și că după aia ați ajuns împreună", i-a spus Jorge, Oanei Radu. Artista  a mărturisit astfel în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge” că ea și fostul ei iubit locuiau în aceeași casă dar nu mai erau iubiți în adevăratul sens al cuvântului.

O să zic niște chestii pe care nu le-am spus niciodată! În anul în care el a murit noi nu mai eram practic împreună fizic. Nu vreau să zic aici dar se înțelege automat ce se întâmplă. Locuiam în aceeași casă dar nu eram practic ca și doi iubiți. Nu pot să zic că nu aveam sentimente pentru el, că de-aia stăteam acolo dar relația noastră nu era una fericită. Și nu vreau să vorbesc mai mult că și așa m-am dus la o emisiune unde m-a tras prezentatorul de limbă și am zis chestii nașpa pe care le regret din suflet pentru că omul ăla e mort și nu se poate apăra.

Dar oamenii trebuie să înțeleagă că atunci când e foarte multă presiune pe tine, că era presiune pe mine atunci cât casa... Mă presau oamenii din jurul meu, mă presau oamenii din online, mă sunau  ziare, trăisem o traumă, nimeni nu se gândea la cum mă simt eu de fapt. Toți vroiau ceva de la mine parcă eram eu vinovată că se întâmplase așa ceva”, a declarat Oana Radu.

A fost un accident tragic, oribil. Nu a fost nimeni vinovat, nu știu să-ți spun. Eu am trăit un coșmar, eram într-o stare de șoc. Eu când am fost la înmormântarea lui toți se gândeau, dom'le asta de ce nu plânge, nu jelește, nu e în coșciug peste el. Pentru că eu sau cel puțin oamenii trebuie să înțeleagă că suferim diferit. Nu trebuie toți să plângem cu lacrimi de crocodil și să urlăm. Pur și simplu, într-un moment de șoc tu poți să fi împietrit și să nu ai nicio reacție. Eu efectiv stăteam, fără nicio reacție. Eu nu clipeam! Dacă tu veneai și mă întrebai „Unde ești tu acum?”, Eu nu știam să-ți spun, nu știam! Habar nu aveam ce se întâmplă!”, a mai adăugat cântăreața despre cele întâmplate.

„Nu am vrut să mint și să mă ascund!”

Dar în momentul în care a apărut Cătălin Dobrescu în viața ei, Oana Radu a început să se simtă iubită și în siguranță, mai ales că asta se întâmpla după o perioadănefericită din viața ei.

 „Și când a apărut Cătălin în viața mea a fost, atunci, în momentul ăla, a fost pot să zic, primul meu moment din viață când chiar am fost fericită. Mi s-a părut că cineva mă iubește, mă apreciază, vrea să mă salveze din iad, pentru că am fost în iad cu anxietate, cu panici, cu... o perioadă groaznică. Și am zis,”Bă, eu nu vreau să fiu falsă!”. Eu nu vreau să mint, eu nu vreau să mă ascund! Asta sunt, asta mă cheamă! Am o relație, mi-o asum! Judecați-mă!”, a povestit vedeta despre asumarea relației cu soțul de care tocmai a anunțat că s-a despărțit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net