Smiley, victima unei escrocherii de zile mari. Artistul trage un semnal de alarmă și își avertizează fanii: „Nu vă lăsați înșelați de povestea asta!”

Smiley, unul dintre cei mai apreciați cântăreți români, a devenit victima unei escrocherii de zile mari în mediul online. Soțul Ginei Pistol a făcut un clip video pe pagina personală de Instagram în care a povestit detaliat ce i s-a întâmplat și oferă câteva sfaturi fanilor, pentru a nu se lăsa păcăliți de conturi de socializare care se dau drept el. 

Smiley, victima unei înșelătorii în socia media
Smiley, victima unei înșelătorii în socia media

Să fii vedetă nu-i deloc ușor, iar Smiley știe cel mai bine asta. Celebritatea vine cu o serie de dezavantaje, iar artistul deja trăiește unul dintre ele. Există persoane care au creat conturi de socializare în numele lui și cer bani sau diverse lucruri. 

Smiley: „Să nu credeți vrăjeala asta! Eu nu dețin aceste conturi!”

Artistul a dorit să-și atenționeze și informeze fanii cu privire la ceea ce se întâmplă. Mai concret, există conturi pe rețelele de socializare cu numele și faza lui, conturi false, care fac live-uri cu imaginea lui și cer fie bani, fie alte lucruri materiale. 

Smiley se dezice de toate cele relatate mai sus și chiar își roagă fanii să fie mult mai atenți la persoanele care se folosesc de imaginea și numele lui. De asemenea, le-a explicat oamenilor care sunt singurele lui conturi de social media. 

Smiley își atenționează fanii să nu cadă în plasă / foto: Captură InstaStory
Smiley își atenționează fanii să nu cadă în plasă / foto: Captură InstaStory

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale... se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat Smiley pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net