Motivul real pentru care s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi. Bunica vedetei a spus adevărul!

Ultima actualizare:

În lumea agitată și strălucitoare a vedetelor, relațiile par să fie la fel de efemere ca un spectacol de artificii. Unul dintre cuplurile celebre ale showbiz-ului românesc care și-au urmat propriile drumuri este cel format din Smiley și Laura Cosoi. Chiar dacă au trecut ani buni de la despărțirea lor, detalii necunoscute până acum au ieșit la iveală, dezvăluind motivul real din spatele acestei separări dureroase.

Smiley și Laura Cosoi. Foto: arhiva personală.
Smiley și Laura Cosoi. Foto: arhiva personală.

De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi

Conform dezvăluirilor făcute de bunica actriței, Maria, relația dintre Laura Cosoi și Smiley s-a sfârșit din cauza unei diferențe fundamentale de viziuni în privința căsătoriei. La vremea respectivă, Smiley nu era dispus să facă pasul către căsătorie, motiv pentru care Laura a pus punct relației lor. Cântărețul, potrivit mărturiei bunicii, își dorea să mențină o imagine publică impecabilă și să se concentreze pe aspectul financiar al vieții sale.

"Am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replica lui Laura, când i-a spus să se căsătorească, nu mi-a plăcut însă. A zis că el nu se însoară și nu face căsătorie. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa", a dezvăluit bunica într-o emisiune televizată.

Artistul și-ar fi dorit o împăcare

După despărțire, Smiley ar fi încercat să se împace cu Laura, dar aceasta și-a păstrat hotărârea și a preferat să-și continue viața fără el. Cântărețul, chiar și după separare, a încercat să își recâștige inima Laurei, ajungând până la a cere ajutorul rudelor acesteia pentru a o convinge să revină în viața lui.

Totuși, Laura Cosoi a ales să își păstreze independența și să meargă pe propriul drum. Astăzi, amândoi au familii separate și vieți diferite, dar povestea lor de dragoste rămâne una dintre cele mai cunoscute și tumultuoase din lumea vedetelor românești. Lecția pe care această despărțire o lasă în urmă este clară: uneori, diferențele fundamentale pot distruge cele mai frumoase povești de dragoste, iar curajul de a merge înainte poate aduce, în cele din urmă, fericirea și împlinirea pe care fiecare dintre noi o caută în viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net