Laura Cosoi are nevoie urgent de ajutor. Anunțul care a panicat fanii: „Cât de repede....”

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a făcut un anunț pe InstaStory care a creat panică printre fani! Frumoasa vedeta a declarat că are mare nevoie de ajutor, deși nu este obișnuită să facă astfel de anunțuri în comunitatea ta. Din ce posta despre viața sa nimic nu a dat de înțeles că se află într-o situație dificilă.

Laura Cosoi are nevoie de o infirmieră
Laura Cosoi are nevoie de o infirmieră

Laura Cosoi are nevoie de o infirmieră

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de 10 ani, dar și-au unit destinele în 2015. Ulterior au devenit și fericiții părinți a trei fetițe superbe, Rita (4 ani), Vera (2 ani) și Lara (8 luni), pe care le adoră. Cei doi părinți fac absolut totul alături de copilele lor și nu ratează nicio ocazie pentru a explora lumea alături de ele. Părinții sunt foarte implicați și atenți cu cele mici și se vede cu ochiul liber că sunt niște copii extrem de bine îngrijiți. Fanii sunt și ei mereu cu ochii pe această familie minunată, însă recent urmăritorii au primit o veste ce i-a îngrijorat. Laura Cosoi a aunțat într-un Instastory că are nevoie de ajutor!

„Știu că nu vă obișnuiesc cu astfel de anunțuri, dar aș avea nevoie, cât de repede, de o infirmieră la domiciliu pe timp de noapte! Să fie un om blând, bun și de încredere!”, a transmis Laura Cosoi pe InstaStory.  

Vedeta nu a mai oferit niciun alt amănunt referitor la anunț. Nu știm dacă este vorba despre fetițele sale sua altă persoană din familie. Să fie oare, vreuna dintre fetițe bolnave iar părinții au nevoie de ajutor în această perioadă? Ei bine, momentan nu știm, însă așteptăm și noi cu sufletul la gură să aflăm ce se întâmplă, în speranța că nu este vorba despre nimic grav.

Laura și Cosmin își cresc singuri fetițele

După cum a declarat Laura, ea și soțul său se ocupă singuro de creșterea copiilor, astfel că un asemenea anunț îi poate îngrijora pe urmăritori. Într-un interviu exclusiv pentru Fresh by Unica, artista a spus că dacă ea și Cosmin chiar au nevoie de ajutor, atunci nu ezistă să apeleze la bunici.

„Noi nu suntem singuri pe lume total. Evident, copiii merg la creșă și la grădiniță. Ceea ce înseamnă că ei de dimineață de la ora 9, 10, la ora 17 nu sunt acasă. Există aceste ore în care noi facem lucruri: Cosmin este la birou, eu mă duc la sport, am spectacole, am repetiții, am filmări. Seara, de obicei, ne petrecem timpul cu ele. Dar, dacă se întâmplă să existe un eveniment rămâne Cosmin sau are el o treabă, rămân eu. Sau se întâmplă să avem amândoi ceva, ne ajută bunicii, părinții lui Cosmin care vin de la Târgu Mureș, sau mama mea care vine de la Iași, sau se mai întâmplă să avem și vecini care să stea să supravegheze copiii în curte vreo 2 ore cât suntem noi plecați. În mare parte noi suntem cu copiii, dar nu total neajutorați. Nu avem pe cineva care să îi culce și asta pentru că nu stau, sunt obișnuiți cu noi”, a spus Laura Cosoi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net