Laura Cosoi și familia, vacanță cu peripeții! Au avut probleme cu un urs: „A doua noapte în autorulotă a fost...”

Laura Cosoi și familia sa au plecat în cea mai tare vacanță! Actrița și soțul său, Cosmin, le-au luat pe fetițe și au plecat să colinde țara în lung și în lat cu...autorulota! Pe drum însă nu au lipsit peripețiile...Familia a fost vizitată de un oaspete inedit...

Laura Cosoi, peste tot alături de familie
Laura Cosoi, peste tot alături de familie

Laura Cosoi, peste tot alături de familie

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de 10 ani, dar și-au unit destinele în 2015. Ulterior au devenit și fericiții părinți a trei fetițe superbe, Rita, Vera și Lara, pe care le adoră. Cei doi părinți fac absolut totul alături de copilele lor și nu ratează nicio ocazie pentru a explora lumea alături de ele. Ei bine, zilele trecute, familia a plecat într-o adevărată aventură, „cea mai așteptată vacanță din vara asta”, așa cum a descris-o Laura. Cei patru și-au făcut bagajele și au pornit cu autorulota prin Apuseni și Retezat, unde speră să trăiască momente memorabile. 

Laura Cosoi, vacanță cu peripeții

Ei bine, aceste momente cu siguranță nu au lipsit! Într-adevăr o astfel de vacanță este ceva unic, dar implică anumite responsabilități și situații neprevăzute. Așa a fost și prima zi a familiei, care a fost destul de agitată. Colac epeste pupăză, Laura s-a mai și accidentat și doar o minune a făcut ca artista să nu pățească ceva mai grav. Într-o postare pe Instagram Laura a povestit totul cu lux de amănunte.

”Prima noapte în autorulota a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile.

Hrănește copiii, curață dupa ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grija să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase pe care în secunda doi le gasești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții. Și, în sfârșit, se face 23:00 și sperăm că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței…În fine, și, ca să nu treacă seara chiar așa, fără să avem și un moment al nostru de liniște, ne-am hotarat să ieșim la un ceai, lângă foc.

Ne-a venit și super ideea să stingem lumina ca să vedem stelele mai bine! Și cum stăteam noi de 3 minute în liniștea absolută în care, în sfârșit îmi auzeam gândurile, cu gândul la ursșii pe care i-am întâlnit în libertate pe marginea drumului, din spatele autorulotei iese un cioban care m-a speriat atât de tare că-mi simțeam inima în gât. În fine, a stat vreo 30 de minute să pălăvrăgească cu noi, în scopul precis de a ne vinde o oaie, că vorba aceea animeni nu le numără domne-le aici, în munți”. După ce i-am explicat în nu știu câte feluri că nu ne interesează, că nu mâncăm carne și nu știu câte și mai câte motive, ne-a propus să o luam vie, ca să se joace copiii cu ea…”

Au fost vizitați de urs

A doua noape petrecută în natura sălbatică de pe meleagurile noastre a fost mai liniștită, dar nici atunci nu s-au lipsit de vizitie inedite...Mai exact, în plină noapte, familia a fost vizitată de un urs! Din fericire nu au fost în pericol.

„Bună dimineața! A doua noapte în autorulotă a fost mult mai bună ca prima. A fost doar „putin” urs în spatele meu când le citeam fetelor povești la lumina lumânării, dar am intrat la somn și s-a liniștit și „mor, mor”.”

Laura și familia s-au plimbat până acum în locuri superbe, au vizitat Transfăgărășan, au trecut prin satul Rimetea, și au fost în drumeție la Sălciua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net