Ce tip de vacanță a ales Laura Cosoi! „Stăm într-un container cool, iar pentru noi este un preview interesant…”

Laura Cosoi (41 ani) este foarte conștiincioasă. A filmat ce a filmat pentru proiectele sale cinematografice, s-a distrat la festivaluri și acum a venit timpul de o frumoasă vacanță cu familia. Se știe că vedeta este o împătimită a vacanțelor și că adoră să călătorească.

Cea mai lungă vacanță a actriței a fost de o lună, în Vietnam, alături de soțul său, omul de afaceri Cosmin Curticăpean și cele trei fetițe ale lor, culminând cu Bali. 

Acum, cu toții se află în Franța, în aceeași formulă. Au mers la St.Tropez și au poposit apoi în Prairies de la Mer, acolo unde mezinele familiei, Rita (5 ani), Vera (3 ani) și Lara (1 an) s-au simțit în mare ca peștele în apă și cu toții s-au cazat într-un “cointainer cool”, așa cum a povestit Laura Cosoi.

 „Nopți strălucitoare în St Tropez. În jurul meu miroase a flori de lavandă și sare de mare”, a început să povestească Laura Cosoi, dezvăluind apoi detalii despre cazarea aleasă pentru această escapadă în Franța cu familia.

 „Bun, deci noaptea, cam pe la ora asta, îmi adun gândurile și apuc să las însemnate câteva rânduri cu felul în care a decurs ziua pentru noi. 

De vineri suntem în zona Saint Tropez, cazați într-un camping splendid care oferă o mulțime de variante de activități, plaje, restaurante, special gândite  pentru familiile cu copii. 

Din campingul Prairies de la Mer nu ai de ce să ieși nici măcar 1 dată în 2 săptămâni, pentru că este dotat cu de toate și oricum nu cred că ajungi să bifezi cam tot ce îți pun ei la dispoziție. Pe scurt, ne place și mă bucur când ni se oferă șansa să descoperim locuri “altfel”! 

Revin cu un video, cât de curând, și cu cazarea. Practic stăm într-un container cool, iar pentru noi este un preview interesant pentru vacanță cu autorulota din august pe care copiii o aștepta cu mare entuziasm”, le-a mărturisit Laura Cosoi internauților.

A avut emoții pentru fiica cea mare

Înainte cu o săptămână să plece în Franța, Laura Cosoi era încercată de emoții pentru fiica ei cea mare, Rita, care era plecată în tabără. Surioara mai mică, Vera, tot întreba de ea pentru că îi lipsea iar mama ei abia o aștepta acasă pentru că se gândea cum își va gestiona copila emoțiile fiind departe de casă.

 „Mare bucurie a fost când am preluat copilul din tabără. Imediat am trimis mamei pozele astea și filmarea cu reacția Ritei la văzul nostru. 

Și mama mi-a răspuns: <M-am emoționat că-mi aminteam cum vă regăseam eu după vacanțe! Mirosul vostru: A Soare! Și cărnița voastră tare și bronzată (de obicei vă luam mai grăsuțe). 

Și glăscioarele voastre amestecate, grăbite, când povesteați cum a fost! Cum vă cuibăreați în brațele noastre…și vă simțeam cum vă bate inimioara>. 

Și m-au emoționat cuvintele ei pentru că, instinctiv, primul lucru pe care l-am făcut a fost să pun capul pe inimioara Ritei, ca să-i simt dorul și bucuria.

Mamă, anul ăsta, m-am gândit mai mult ca niciodată la vacanțele noastre la mare și, înainte de culcare, le povestesc fetelor cum călătoream noaptea cu mașina și la răsărit, când ajungeam la Costinești, primul lucru pe care-l făceam era o baie în mare!”, și-a amintit Laura Cosoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net