Ioana Ginghină are de ce să fie mândră! Cum arată acum Ruxi, fiica ei: s-a transformat într-o adevărată domnișoară!

Ultima actualizare:

Pentru actrița Ioana Ginghină va urma o perioadă fierbinte, căci după ce a fost nașă de botez urmează să fie pentru a treia oară mireasă și putem spune că arată incredibil de bine. La fel cum și fiica sa, Ruxandra, a crescut și s-a transformat într-o super domnișoară.

Ioana Ginghină o nașă sexy
Ioana Ginghină o nașă sexy

Zilele trecute actrița din serialele de televiziune ”Numai iubirea”, ”Inimă de țigan” sau ”Adela” a avut parte de un eveniment mult așteptat, botezul unor prieteni. Ioana Ginghină a povestit de multe ori în interviuri că mai întâi va fi acest botez al prietenilor ei, Corina Mihaela și Remus Busuioc și apoi se va căsători, poate chiar de ziua ei, căci pe 21 septembrie va implini 46 de ani.

Ioana Ginghină cu fiica ei și viitorul soț
Ioana Ginghină cu fiica ei și viitorul soț

”De curând am trăit emoții deosebite în calitate de nașă de botez. Această ocazie a fost însă și mai specială, pentru că alături de mine, în rolul de naș, a fost Cristi, bărbatul pe care îl voi numi în curând “soțul meu”, și Ruxandra, fiica mea. Împreună, am botezat un nou suflet, făcând promisiunea de a-l ghida și proteja pe parcursul vieții lui. Privind-o pe Ruxandra asumându-și acest rol cu atâta dragoste și maturitate, inima mi s-a umplut de o fericire nemărginită. Această zi, plină de emoție și iubire, va rămâne întipărită în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de socializare.

Ruxandra Papadopol și Ioana Gingună la botez
Ruxandra Papadopol și Ioana Gingună la botez

Fiica Ioanei Ginghină, complet transformată 

Iar lângă a publicat niște imagini cu ei de la botez în care se vede clar că Ruxandra, fetița de altădată s-a transformat într-o domnișoară. O tânără de care mama ei este foarte mândră, chiar dacă aceasta ne povestea că nu-i mai dă voie să-i facă fotografii și nici să publice cu ea pe rețelele de socializare. ”S-a tuns. Am mers amândouă. Eu m-am vopsit, ea s-a tuns. Și zic: "Hai, măi, să îți fac o poză, să o trimit bunicilor". Răspunsul ei: "Nu". Dar am fost, acum, în vacanță, au văzut-o. Cam asta e: "Nu ne-ai trimis poze"! "Păi, mamă, dacă n-a vrut...". Și începe cu de alea: "Dacă de asta m-ai luat, să mă pozezi tu pe mine, atunci mai bine nu veneam cu tine". Și îi zic: "Bine, ho, gata"!”, ne-a povestit Ioana, la un moment dat. Și tot ea a continuat despre nuntă: ”Anul ăsta, trebuie să mă mărit, n-am încotro.

Ioana Ginghină cu familia ei și cea a finilor
Ioana Ginghină cu familia ei și cea a finilor

Da, mă mărit. Dacă a făcut-o J.Lo, trebuie să o fac și eu. Nu se mai poate. Deci, da. Anul ăsta, în septembrie, pe 23, mă mărit. Cu rochie, dar cu rochie din asta, mai de blugi. Adică la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost cu Ivona la o prezentare și am văzut tort cu shoturi, și mi-a plăcut. I-am zis lui Ivona: "Asta vreau!". Și am mai văzut niște chestii care mi-au plăcut”, a povestit Ioana pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net