Laura Cosoi și-a dus fetița de 9 luni la Ierusalim, înainte de Paște

#Exclusiv Click!

Cel mai vizitat loc din lume, în orice perioadă a anului, este cu siguranţă Israelul. Dar mai ales înainte de Sfintele Sărbători de Paşte, tot mai mulţi români, vedete, persoane publice sau oameni obişnuiţi se îndreaptă spre locurile sfinte pe unde a trecut Iisus. Laura Cosoi, Carmen Şerban, Corina Chiriac, Giulia Nahmany au vizitat locurile sfinte, cum ar fi Mormântul sfânt sau Grădina Gheţemani.  

Laura Cosoi a fost în Ierusalim cu sora, mama și micuța Lara
Laura Cosoi a fost în Ierusalim cu sora, mama și micuța Lara

În preajma sărbătorilor pascale, tot mai mulţi români decid să viziteze Ierusalimul, să vadă locurile sfinte. 

Carmen Șerban s-a botezat în apa Iordanului de ziua ei
Carmen Șerban s-a botezat în apa Iordanului de ziua ei

Recent, solista Carmen Şerban (50 de ani) tocmai s-a întors din Israel, locul ales de ea pentru sărbătorirea zilei de naştere, căci pe 2 martie a fost la Biserica Mormântului Sfânt, din Ierusalim. Venind de la râul Iordan, Bethleem, Marea Moartă, solista a făcut un live de acolo şi a stat la coadă ca să poată vedea locurile sfinte. Tot ea a postat pe facebook următorul mesaj: ”De ziua mea, 2 Martie 2023, la ora 7.00 dimineaţa m-am Împărtăşit la Biserica Naşterii Domnului Iisus Hristos din Bethleem şi m-am botezat (simbolic) în apele Iordanului la ora 12.10”, a scris Carmen Şerban. 

Laura Cosoi și-a dus mama la Mormântul Sfânt

Şi Laura Cosoi (41 de ani) a ajuns acolo împreună cu persoane dragi din familia ei. ”Am mai fost în Israel de două ori până acum, dar aceasta e o destinaţie unde poţi să te reîntorci frecvent, fără ca experienţa să ţi se pară repetitivă, plictisitoare. Încă din septembrie, imediat după botezul Larei, vorbeam cu mama despre cât de mult mi-ar plăcea să revăd Locurile Sfinte, dar de data asta, împreună. Am mers doar cu ea, Alina şi Lara. Am avut o minivacanţă în Israel de 4 zile, în care am stat la prietenii noştri. Şi pentru că ei locuiesc acolo, ne-au ajutat cu ponturi despre partea mai puţin turistică a Tel Avivului, pe care am descoperit-o cu mult interes. Dar înainte de asta, a fost chemarea Ierusalimului. Iniţial, voiam să luăm un ghid în limba română (pentru mama aş fi vrut să fie mai uşor de asimilat informaţiile), dar fiind totul din scurt, nu am găsit unul disponibil. Aşa că ne-am mulţumit cu o hartă şi experienţa avută în trecut.... Până la un punct, a fost o zi plină de emoţii şi de adrenalină oarecum, pentru că nu ştiam ce să facem mai repede: să ne organizăm, să ne rugăm, să găsesc sau să ne tragem sufletul. La un moment dat însă, toată zarva s-a liniştit. Cred că a ajutat şi că nu se mai filmează sau pozează în interiorul Sfântului Mormânt, aşa că am reuşit să ne interiorizăm şi să ne ghidăm sufletele spre rugăciune, cu atât mai mult cu cât am prins acolo şi un mic ritual de sfinţire. A fost o zi absolut memorabilă, cu emoţii de toate felurile, cu lacrimi, cu bucurie caldă în inimă, cu multe de văzut şi simţit. Mama se uită continuu de atunci la video-urile pe care le-am făcut şi parcă nu îi vine să creadă că a trăit, alături de noi, această experienţă unică”, a povestit Laura Cosoi pe blogul ei. 

Giulia Nahmany, la Zidul Plângerii
Giulia Nahmany, la Zidul Plângerii

Giulia Nahmany (40 de ani) a fost la Mormântul Sfânt, mai ales că ea s-a născut în Ierusalim. ”Nu e prima dată când merg la Mormântul Sfânt, dar de data asta a fost o experienţă specială. Când am ieşit, a venit la mine un rabin şi a spus: „Tu, tu eşti foarte specială. Eşti lumină. Eşti pură. Eşti foarte bună la suflet”. Lucru pe care îl ştiam despre mine. Ştiam că sunt o persoană foarte bună, dar când a venit la mine şi mi-a spus, mi-a dat un sentiment... Da, ştiu că asta e una din misiunile mele şi trebuie să ajung mai departe, să împărtăşim această lumină”, a declarat Giulia Nahmany la un post tv. Vedeta s-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinţii ei au fost doctori de profesie, ea a născut una dintre fetiţe tot în Israel, şi tot în aceste locuri a decedat tatăl ei, în timp ce Julia se afla la ”Ferma vedetelor”. 

Corina Chiriac nu e la prima vizită în Țara Sfântă
Corina Chiriac nu e la prima vizită în Țara Sfântă

Şi Corina Chiriac (72 de ani) s-a apropiat mai mult de biserică în ultimul timp şi şi-a dorit să vadă locuri încărcate de istorie. Motiv pentru care a vizitat de curând Mormântul Sfânt. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net