Carmen Șerban i-a spus „adio” iubitului său. De ce s-au despărțit cei doi: „Nu cred în instituția căsătoriei”

Carmen Șerban i-a spus „adio” iubitului său, după 6 ani de relație. Pentru că legătura amoroasă dintre ei devenise toxică, artista a considerat că este cazul să-i pună punct. 

Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, Carmen Șerban a vorbit despre faptul că a pus punct relației cu fostul partener, o relație ce dura de 6 ani. Artista nu vrea, însă, să rămână singură, ci așteaptă cu speranță să-și întâlnească sufletul pereche. 

Carmen Șerban nu crede neapărat în căsătorie

Pentru sursa menționată, Carmen Șerban a povestit că s-a îndrăgostit de iubitul său pentru că îi plăcea foarte tare cum cânta acesta. Deși crede în implicare pe lungă durată, Carmen nu crede, însă, neapărat în instituția căsătoriei. 

Motivul? Consideră că o căsnicie ar trebui să fie lipsită de infidelități, de interese și alte lucruri negative care ar perturba liniștea unui cuplu. De asemenea, artista a mai punctat faptul că relația dintre ea și fostul partener devenise, oarecum, toxică, așa că drumurile lor trebuiau să se separe, într-un final. 

„Prima dată cred că m-am îndrăgostit când am fost plecată într-o vacanță la bunici. Era acolo un băiat care cânta frumos și m-a cucerit cu vocea lui. A fost dragoste la prima vedere, neîmpărtășită, deci nu s-a întâmplat nimic între noi, eu la vremea aceea eram fată mare, aveam doar 14 ani.

Nu am spus niciodată că nu mă implic pe lungă durată. Am spus că nu cred în instituția căsătoriei, la modul că ar putea fi onorată și respectată exact așa cum se presupune că ar trebui să fie: fără infidelități, fără interese meschine, etc. În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună “să luăm o mică pauză” deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni”, a spus Carmen Șerban.

Carmen Șerban
Carmen Șerban

Citește și - Carmen Șerban și-a făcut o serie de operații estetice! Cum arată vedeta în prezent

Chiar dacă a suferit o decepție amoroasă și a trecut printr-o despărțire destul de dureroasă, Carmen Șerban este convinsă că undeva în această lume există și sufletul ei pereche, așa că nu încetează să creadă în el și în momentul în care îl va întâlni. 

„Odată cu înaintarea în vârstă prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel “suflet pereche”, dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine”, a mai menționat Carmen Șerban. 

Cum a reușit Carmen Șerban să câștige primii bani

Artista a vorbit și despre una dintre cele mai frumoase amintiri din copilăria ei. La numai 8 ani, Carmen Șerban reușea să-și câștige primii bani. Mândră de realizarea ei, i-a cheltuit, firește, pe haine și încălțăminte cochetă!

„Primii mei bani munciți i-am câștigat la 8 ani când, în vacanța de vară, am mers cu tata la o lucrare particulară a lui. Tatăl meu a fost maistru constructor și in timpul liber mai zugrăvea câte un apartament sau o casă. Era foarte priceput, iar eu îl admiram si implicit îl ajutam contra-cost. Îi țineam borcanul cu culori pentru liniaturile la pereți pe care le făcea el.

Mi-am cumpărat pantaloni negri, pantofi roșii din piele lăcuită și un pulovăraș alb. Eram cochețică de mică”, a mai spus Carmen, pentru fanatik.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net