Carmen Șerban sare în apărarea preotului Calistrat! „Un îndrăcit sau o îndrăcită se ocupă cu hărțuiala!”

Ultima actualizare:

Artistele Carmen Șerban și Ornela Pasăre au luat atitudine în scandalul care îl are în centru pe duhovnicul lor de suflet, Calistrat Chifan. Acesta este anchetat după ce a fost acuzat că ar fi lovit o enoriașă chiar în curtea bisericii. Artistele sunt de părere că se duce o campanie de defăimare la adresa preoților!

Carmen Șerban, revoltată din cauza ”corecției” primită de preot
Carmen Șerban, revoltată din cauza ”corecției” primită de preot

Carmen Șerban și Ornela Pasăre s-au unit și îi iau apărarea la unison părintelui- vedetă Calistrat Chifan! Ambele îl cunosc personal pe duhovnic și consideră că acestuia i-a fost înscenat totul!

Preotul Calistrat Chifan este anchetat după ce, recent, a lovit o enoriașă chiar în curtea Mănăstirii Vlădiceni, din județul Iași. Scena când preotul lovește o femeie, care se prăbușește imediat la pământ, a oripilat opinia publică!

Potrivit IPJ Iași, două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat Chifan, acuzându-l de agresiune fizică. În urma incidentului, Arhiepiscopia Iașilor i-a retras acestuia dreptul de a mai sluji, dar și cel de a spovedi.

Carmen Șerban: ”Unii oameni lasă diavolul ca să vorbească prin gura lor!”

Carmen Șerban este consternată de ceea ce i se întâmplă preotul ui la acest moment. Aceasta le acuză pe enoriașe de lipsă de bun simț și este de părere că hărțuitoarele sunt chiar femeile care l-au dat pe Calistrat pe mâna Poliției.

Există persoane care se ocupă cu hărțuiala și își bucură ego-ul făcând asta.

Și noi, artiștii, ne confruntăm uneori cu astfel de situații, în care câte un îndrăcit sau câte o îndrăcită, se manifestă urât, făcând gesturi deranjante, enervante, jignitoare sau chiar umilitoare.

Este imperios necesar ca să existe o limită a respectului și a bunului-simț! Din păcate, mulți aplaudă gesturile neadecvate și hulesc un comportament transparent și firesc, cum de-altfel s-a exprimat Părintele Calistrat. Până la urmă este și el Om și are demnitatea lui.

Te întreb pe tine: cum ai reacționa dacă la locul tău de muncă apare mereu aceeași persoană care nu este coleg(ă) cu tine de muncă, dar se bagă neîntrebat(ă) în discuția ta cu un client?!

Femeia aceea nu era la primul său act lipsit de politețe și de respect. Păcat că unii oameni lasă diavolul ca să vorbească prin gura lor și să se manifeste prin ei … aceștia nu sunt decât marionetele celui rău și nu își pot reveni la normal decât Împărtășindu-se foarte des și frecventând slujbele de Maslu și Liturghiile de duminică. Să fim mai buni și să nu dăm cu piatra decât dacă suntem total fără de păcat…!”, este părerea solistei despre cazul controversat al părintelui.

Ornela Pasăre “Se duce o campanie de defăimare împotriva preoților!”

Ornela Pasăre, colega ei de breaslă, îl cunoaște personal pe părinte și crede că aceasta este victima unei campanii de defăimare duse la acest moment împotriva fețelor bisericești de la noi.

Asistăm la o campanie urâtă, de defăimare, dusă împotriva preoților! Sunt oripilată de ceea ce i se întâmplă părintelui Calistrat. El nu are nici o vină! I-au înscenat acele femei totul! I-a dat doar peste telefon, nu a lovit-o!, a declarat solista revoltată, pentru Click!

Aceasta a ținut o întreagă prelegere ce vine în apărarea duhovnicului ei pe pagina de socializare.

Este ușor a judeca, dar este foarte greu a analiza și a vedea adevărul! Nu judeca ce nu poți înțelege!!! Cel fără de păcat să arunce primul piatra.....

Matei 7:1-12 VDC

Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați; și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? .......... așa că.... decât să judecăm, mai bine, haideți să citim biblia, să ne rugăm, să facem fapte bune , etc....avem atâtea lucruri minunate de făcut.

Haideți să mergem la biserică cu inima plină de iubire și blândețe și să îl căutăm pe Hristos , nu cu inima plină de ură, de frustrare, nu să bârfim, nu să fim plini de ură, nu să ne intereseze pe noi ce face unul și altul.....pentru că este egal cu 0, pentru că astfel, totul este în zadar!”

„Nu mergem la biserică să ispitim preoții, să facem obsesii!”

Să nu mergem la biserică doar așa să ne aflăm în treabă sau să ne lăudăm noi, că vai ce credincioși suntem și de fapt suntem niște fățarnici plini de venin și ură și dorim răul altora, nu mergem la biserică să ispitim preoții, să facem obsesii și să aruncăm cu noroi în ei, ei sunt mult mai încercați, decât noi, mirenii.....

Să îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru călugării, preoții și pustnicii pe care îi avem. Datorită rugăciunilor lor, poate că ne mai răbdă, Bunul Dumnezeu”, mai spus solista.

Cât cerea Calistrat pe un pomelnic? „Preotul e mai prost ca vrăjitoarea?”

În aceste zile, preotul Calistrat Chifan este în mijlocul unui nou scandal mediatic. Duhovnicul a fost filmat în timp ce povestea unor enoriași câți bani cere pentru un pomelnic și se compara cu...vrăjitoarele!

Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis că e supărată că nu are bani și să îi primesc un pomelnic. I-am zis să nu mă ia așa. Cât ai dat la vrăjitoare? 1000 de lei? La mine vii cu 5 lei, mă iei de prost?! Vii cu 100, 10% din cât ai dus acolo.

De ce preotul e mai prost și trebuie să îți facă rugăciune cu 5 lei, iar aia te prostește, îți spune trei gogoși și îi dai 1000 lei?! De unde e asta? Nu suport treaba asta, vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”, spune preotul Calistrat Chifan, pe înregistrare.

Calistrat Chifan este un personaj foarte de popular pe rețelele de socializare. Este numit preotul-vedetă și are peste 800.000 de urmăritori pe Internet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net