Ornela Pasare suferă de o afecțiune care îi dă viața peste cap

#Exclusiv Click!

Ornela Pasăre suferă de long-Covid! Artista nu are gust și nici miros deși a trecut un an de când a făcut boala. Nici un medic nu i-a dat până acum de cap!

Ornela Pasăre se confurntă cu sindromul post-Covid! Solista de muzică populară e disperată. A făcut boala în urmă cu un an de zile și nici până cum nu i-au revenit nici gustul și nici mirosul.

A fost la o mulțime de medici, a făcut și terapie post-Covid , însă simptomele foarte supărătoare persistă. Orice pune în grup nu are gust. Nici cu mirosul nu stă deloc bine. Mai mult, obosește foarte repede când urcă scările.

Citește și: Solista Ornela Pasăre e bombă sexy în vacanţă

Ornela Pasăre: „Slavă Domnului că nu am murit! Am pierdut ființe dragi mie!”

Eu am avut anul trecut Covid. Sunt disperată pentru că a trecut un an și eu nu am nici un pic de gust și nici miros. E groaznic, mâncarea nu are pentru mine nici un gust. Am fost la mai mulți medici, nimeni nu mi-a dat de cap. Din păcate, la mine efectele Covid sunt de foarte lungă durată”, a declarat Ornela Pasăre, pentru Click!

Cântăreața îi mulțumește cerului, însă, că a scăpat din ghearele morții, căci a pierdut persoane foarte dragi inimii ei pe pandemie.

Bine că am trecut, însă, de pandemie, bine ca nu am murit, Doamne ferește! Pentru mine a fost foarte dureroasă perioada asta de pandemie. Am pierdut persoane dragi sufletului meu. Bine că a trecut!

Trebuie să înțelegem că viața e un dar. Trebuie să o prețuim mai mult! Noi oamenii nu prețuim viața, știm doar să muncim, să ne dușmănim, să facem avere. La ce bun că tot acolo ne ducem cu toții?! În pământ nu iei nimic cu tine!”, ne-a mai spus Ornela Pasăre.

Ornela Pasăre vrea să rămână gravidă cu tripleți!

Ornela Pasăre (38 de ani)  își dorește acum mai mult ca oricând să devină mămică! Luna aceasta sărbătorește un an de la căsătoria cu Marius.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut, în biserică, iar, după doar 11 luni, au devenit soți cu acte în regulă. Nunta lor a avut loc la Târgu Jiu, orașul natal la Ornelei, în luna noiembrie, într-un peisaj idilic.

Noi ne dorim foarte mult copii! O să se întâmple și acest lucru, nu am pretenție, băiețel sau fetiță, ce-o vrea Domnul să fie! Am zis să mai copilărim așa. Nu e o regulă ca după ce te măriți să faci imediat și copil! O să vină și momentul acela.

Nici eu, nici soțul meu nu avem copii, dar suntem sănătoși! Dacă ne dă și gemeni sau tripleți, Doamne ajută, că recuperăm timpul pierdut. Nu vreau feritilizare, natural vreau. Eu am în familie gemeni și tripleți. Nu îmi doresc să opresc la un copilaș, vreau măcar doi!”, ne-a mai mărturisit solista.

Ornela Pasăre și ține, însă, soțul deocamdată la secret. A fost dorința expresă a bărbatului ca solista să nu-i divulge integral numele în presă, acesta nedorindu-și deloc publicitate. Soțul cântăreței lucrează în domeniul IT.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net