Ornela Pasăre, luna de miere de vis în Maldive cu noul soț! «Suntem doi porumbei voiajori!»

Ultima actualizare:

A făcut nunta pe repede înainte anul trecut, iar acum a fugit în luna de miere tocmai în Maldive. Cântăreața Ornela Pasăre trăiește clipe fierbinți în Paradis alături de soțul său, căruia nu i-a dezvăluit pe deplin identitatea. Știm doar că-l cheamă Marius și că i-a furat inima focoasei cântărețe la...biserică.

Ornela Pasăre își petrece luna de meire în Maldive Sursa: Instagram
Ornela Pasăre își petrece luna de meire în Maldive Sursa: Instagram

Ornela Pasăre și Marius, s-au cunoscut anul trecut, la biserică, iar după 11 luni au devenit soți cu acte în regulă. Nunta celor doi a avut loc la Târgu Jiu, în luna noiembrie, iar din cauza pandemiei porumbeii au amânat luna de miere.

Acum că restricțiile s-au relxat și s-a dat drumul la vacanțe, porumbeii au ales ca destinație Maldive.

De data aceasta, este ceva special pentru că sunt în luna de miere cu soțiorul meu. Cât am așteptat acest moment superb! A meritat toată așteptarea! Sunt extrem de fricită, este o binecuvântare. Ce poate fi mai frumos să-ți întâlnești sufletul pereche!

Trăiesc cea mai minunată perioadă din viața mea. Îi mulțumesc Universului și lui Dumnezeu pentru tot. Unde este iubire acolo este și Dumnezeu, și unde este Dumnezeu acolo este și iubire”, a declarat Ornela Pasăre, pentru Click!

Ornela Pasăre nu este pentru prima oară în Maldive. Cântăreața a mai fost acolo și în trecut, înainte însă de a-și întâlni marea iubire.

S-a îndrăgostit iremediabil de Maldive, așa că s-a gândit să-și petreacă și luna de miere tot în Paradis, cu soțiorul.

Am ales Maldive pentru că, efectiv, sunt îndrăgostită de acest loc. Este o destinație romantică și potrivită pentru o lună de miere. Aici găsești nisip alb și fin, plaje superbe, apă cristalină, vegetație luxuriantă, insule sălbatice.

Maldive este o destinație exotică, unică, unde te poți relaxa cu adevărat departe de zgomot, de agitație și de stres. E Raiul pe mânt!”, a adăugat solista.

„Am înotat cu rechinii! Îmi place adrenalina”

În luna de miere, cuplul de îndrăgostiți au încercat pe toate. Au înotat cu rechinii, iar senzațiile tari au fost la ordinea zilei. Din peisaj nu a lipsit nici vestitul masaj balinez!

E tare fain aici, am înotat cu rechinii, am făcut scuba, snorkeling, am fost la pescuit și m-am super relaxat la spa, masaj balinez, și am ut multă nucă de cocoș, sănătate curată! Am avut ceva emoții nd m-am trezit în Ocean înconjurată de atâția rechini, fel și fel de pești, dar au meritat toate emoțiile pentru că îmi plac provocările și îmi place adrenalina.

Atât eu, cât și soțul meu ne-am propus să călătorim mult, să fim ca doi porumbei voiajori, să ne facem viața o vacanță și, pe lângă alte vacanțe, în fiecare an să plecăm în luna de miere”, ne-a mai spus Ornela.

Cântăreața nu a vrut nici până acum să divulge integral numele soțului, care nu este avid de publicitate. Lucrează în domeniul IT și nu vrea să fie persoană publică, deși are o nevastă cunoscută acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net