Carmen Șerban și-a făcut o serie de operații estetice! Cum arată vedeta în prezent

Ultima actualizare:
Carmen Șerban a dezvăluit că și-a făcut o serie de intervenții estetice
Carmen Șerban a dezvăluit că și-a făcut o serie de intervenții estetice

Invitată în cadrul unei emisiuni, Carmen Șerban a dezvăluit că a apelat la serviciile medicului estetician, pentru a-și corecta câteva imperfecțiuni generatoare de complexe. Cântăreața a explicat că totul a început de la deviația sa de sept, care a fost corectată în cabinetul unui chirurg, iar, de acolo, Carmen a decis să se rezolve și problemele estetice ale nasului său, nu doar cele medicale. Iată ce alte intervenții chirurgicale și-a mai făcut artista!

Carmen Șerban a decis să-și ia inima în dinți și să corecteze câteva imperfecțiuni pe care le-a seziat, de-a lungul timpului, la propria persoană. Cântăreața s-a aflat într-o continuă schimbare pe parcursul acestui an, reușind să slăbească în jur de 15 kilograme și propunându-și să viziteze cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de complexe.

Carmen Șerban a vorbit despre oprațiile sale estetice

Inițial, Carmen a fost nevoită să-și opereze deviația de sept, deoarece devenise greu de suportat și, dacă tot a intervenit în zona nasului din punct de vedere chirurgical, artista a decis să continue intervențiile și pe plan estetic.

Astfel, interpreta a dezvăluit că și-a făcut o rinoplastie, deoarece nu era în totalitate mulțumită de forma nasului ei. După ce a scăpat de acest complex, Carmen Șerban și-a dorit o nouă schimbare estetică, dat fiind faptul că din cauza pierderii celor 15 kilograme, aceasta a simțit nevoia unui lifting facial, pentru a corecta surplusul de piele din zona respectivă. 


    Carmen Șerban a dezvăluit că și-a făcut o serie de intervenții esteticeFoto: Captură Pro TV
Carmen Șerban a dezvăluit că și-a făcut o serie de intervenții esteticeFoto: Captură Pro TV

Carmen Șerban a mărturisit că nu se oprește aici!

Pe lângă intervențiile pe care și le-a făcut deja, Carmen a dezvăluit că mai dorește să facă o vizită la cabinetul esteticianului. „Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru că am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul.

Aveam închisă o nară din naştere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă o rinoplastie pentru că aveam un complex. Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale şi mi-am făcut un lifting la faţă. Acum vreau să-mi fac o micşorare de sâni”, a mărturisit Carmen Şerban, la Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net